Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapidiştii, undă verde după testele COVID-19! Toate testele au ieşit negative şi giuleştenii vor intra în cantonament

Rapidiştii, undă verde după testele COVID-19! Toate testele au ieşit negative şi giuleştenii vor intra în cantonament

Rapid

Comentarii

Rapidiştii au trecut testul COVID-19. Testaţi pentru Coronavirus, jucătorii şi stafful Rapdidului au avut rezultate negative, astfel că vor începe antrenamentele. Dan Alexa va avea ocazia, în sfârşit, să conducă primul său antrenamente de la revenire ca antrenor în Giuleşti.

Rapid a anunţat pe pagina de Facebook că toate testele de COVID-19 au ieşit negative. "Alb-vişinii" vor intra în cantonament la un hotel de Bucureşti, iar antrenamentele se vor desfăşura la stadionul Regie. Oficialii clubului au dat asigurări că vor fi respectate toate normele impuse de Ministerul Sportului şi al Sănătăţii.

Startul play-off-ului este programat pentru data de 4 iulie, iar ultima etapă se va disputa pe 1 august.

Liga 2 se termină cu play-off

Împreună cu cluburile, FRF a decis ca sezonul din Liga 2 să se încheie cu un play-off format din primele şase echipe şi cu punctele înjumătăţite. Astfel, UTA, CS Mioveni, Turris, Petrolul, Rapid şi FC Argeş se vor lupta într-un minicampionat, cu meciuri jucate într-o singură manşă. Arădenii lui Laszlo Balint sunt cei mai dezavantajaţi de această decizii. Le-a fost înjumătăţit avansaul de zece puncte din fruntea clasamentului. Cei de la UTA au anunţat că-şi vor căuta dreptatea la TAS.

Afla mai multe despre: rapidcovid-19cantonamentliga 2 

viewscnt
Articole similare