Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspunsul lui Burleanu pentru norvegieni. Aceştia au contestat prezenţa copiilor în tribune: ”Selecţionerul Norvegiei greşeşte că ne consideră rasişti sau xenofobi”

Răspunsul lui Burleanu pentru norvegieni. Aceştia au contestat prezenţa copiilor în tribune: ”Selecţionerul Norvegiei greşeşte că ne consideră rasişti sau xenofobi”

Fotbal

Comentarii

Reprezentativa României întâlneşte selecţionata Norvegiei, astăzi, în al şaptelea meci din preliminariile Euro-2020. Peste 30.000 de copii vor asista la meciul de pe Arena Naţională. Norvegienii au contestat prezentaţa acestora în tribune.

”Norvegienii spuneau că nu sunt obişnuiţi cu copii în tribună pentru că nu li se întâmplă să fie interzişi suporteri”, a explicat Răzvan Burleanu la Telekom Sport.

”Asta ne-am dori şi noi, peste 10, 15 ani să ni se întâmple. Ceea ce este îmbucurător este că dacă acum cinci ani  aveam vreo 10 mii de ultraşi în tribune atunci când echipa naţională juca, acum numărul acestora s-a redus la 200, 300.

200, 300 de persoane care se gândesc la ele însele şi nu la toţi ceilalţi. Selecţionerul Norvegiei greşeşte când consideră că poporul român este rasist sau xenofob, confundă ţările probabil. S-a văzut clar că şi la meciul cu Spania am avut grup de 200, 300 de persoane, în rest stadionul imediat cum i-a auzit cu aceste scandări rasiste şi xenofobe a reacţionat imediat”, a mai spus Burleanu.

Recordul UEFA all-time la o astfel de partidă, cu spectatori exclusiv copii, este de 22.000 de fani (Partizan-Alkmaar, septembrie 2019, grupele Europa League).

Afla mai multe despre: andrei vochin 

viewscnt
Articole similare