Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspunsul lui Ronaldo după zvonurile unui posibil conflict cu Sarri: "Asta este cel mai important acum" Postarea care lămureşte lucrurile

Răspunsul lui Ronaldo după zvonurile unui posibil conflict cu Sarri: "Asta este cel mai important acum" Postarea care lămureşte lucrurile

Juventus

Comentarii

Superstarul lusitan este în proces de recuperare după cum recunoaşte chiar el într-o postare pe Instagram, încercând să explice în acest fel faptul că a evoluat mai puţin la echipa de club în ultima perioadă.

Ronaldo nu a fost reţinut în lot pentru partida cu Atalanta pe care campioana Italiei a câştigat-o cu 3-1 în etapa a 13-a din Serie A. Motivul invocat de anrenorul Bătrânei Doamne este cel al unei accidentări care nu îi dă pace atacantului de 34 de ani. Acesta ar fi şi motivul pentru care portughezul a fost înlocuit în paridele cu Lokomotiv Moscova şi AC Milan, ultimele ale alb-negrilor înaintea confruntării de la Bergamo.

Ronaldo a evoluat în acest timp însă pentru naţionala Portugaliei în ambele dispute din preliminariile Euro 2020 din această lună, cu Lituania şi Luxemburg, jocuri ce au asigurat campioanei europene en-titre calificarea la turneul final. Iar mulţi s-au întrebat pe bună dreptate dacă nu cumva relaţiile dintre Sarri şi Cristiano s-au deteriorat în ultima vreme, fotbalistul părăsind extrem de nervos terenul după ce a fost înlocuit în derbyul cu AC Milan încă din minutul 54.

Totuşi, Ronaldo a ţinut să înlăture orice dubiu în privinţa acestui fapt şi a venit cu un anunţ pe o reţea de socializare care nu lasă loc de interpretări. "Sunt concentrat pe recuperarea mea pentru a reveni cât mai repede" este mesajul lui Ronaldo pentru toţi fanii lui. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Focused on my recovery to come back soon!

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Afla mai multe despre: juventusronaldosarrizvonuriaccidentare 

viewscnt
Articole similare