Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspunsul oficialilor Astrei după acuzele venite din partea dinamoviştilor: "Ei caută doar scuze şi explicaţii ridicole"

Răspunsul oficialilor Astrei după acuzele venite din partea dinamoviştilor: "Ei caută doar scuze şi explicaţii ridicole"

Fotbal intern

Comentarii

Astra a răspuns acuzaţiilor venite din partea conducerii dinamoviste, potrivit cărora giurgiuvenii nu au pornit în mod intenţionat instalaţia de încălzire a terenului la partida directă de sâmbătă.

"Clubul nostru constată cu mâhnire faptul că persoane din cadrul clubului Dinamo caută scuze şi oferă explicaţii ridicole, acuzând Astra cu privire la nefuncţionarea instalaţiei de degivrare, pe parcursul partidei cu Dinamo! Instalaţia de degivrare a arenei <Marin Anastasovici> a funcţionat pe întreg parcursul partidei! Mai mult, funcţionează în permanenţă, când temperaturile scad, pornirea acesteia realizându-se automat, lucru cu care nu credem că se pot lăuda prea multe echipe din ţară, inclusiv Dinamo!

Faptul că pe teren s-a depus un strat subţire de zăpadă s-a datorat cantităţii de precipitaţii căzute în timpul partidei, dar, terenul nu a fost nicio clipă îngheţat, iar acest lucru poate fi confirmat de către jucători. Aşadar nu poate fi vorba despre oprirea instalaţiei, o aşa zisă <strategie> a clubului nostru în acest sens sau alte afirmaţii nefondate <aruncate> în spaţiul public", a precizat clubul Astra, într-un comunicat.

Preşedintele Consiliului de Adminsitraţie al FC Dinamo, Alexandru David, i-a acuzat, sâmbătă, pe conducătorii clubului Astra Giurgiu că nu au pornit în mod intenţionat instalaţia de încălzire a stadionului din Giurgiu: "A fost premeditare, vom face plângere".

Afla mai multe despre: astragiurgiudinamoalexandru davidmarin anastasoviciliga 1play off 

viewscnt
Articole similare