Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspunsul Serenei Williams după ce organizatorii Roland Garros au interzis ţinuta "CatWoman". Ce a purtat la primul meci din acest an | FOTO

Răspunsul Serenei Williams după ce organizatorii Roland Garros au interzis ţinuta "CatWoman". Ce a purtat la primul meci din acest an | FOTOgalerie foto

Tenis

Comentarii

Roland Garros 2019 | Serena Williams a debutat la ediţia actuală cu o victorie obţinută în trei seturi în faţa rusoaicei Vitalia Diatchenko, scor 2-6, 6-1, 6-0, iar fostul lider WTA a impresionat din nou în ceea ce priveşte ţinuta purtată.

Roland Garros 2018: Costumul interzis

În urmă cu fix un an, Serena şoca lumea tenisului cu un costum pe care fanii îl comparau cu cel purtat de "CatWoman". Organizatorii Roland Garros l-au considerat însă "lipsit de respect" faţă de spectatori şi i-au interzis americancei să-l mai poarte.



Ulterior însă apropiaţii sportivei au dezvăluit că motivul pentru care Serena alesese ţinuta a fost unul medical. Echipamentul fusese conceput pentru a împiedica formarea de cheaguri de sânge, după ce Serena devenise mamă cu câteva luni în urmă.

Roland Garros 2019: Răspunsul Serenei 

În 2019, Serena Williams a purtat o ţinută creată special pentru Nike de designerul Virgil Abloh, fondator al mărcii Off-White şi a reprezentat un mesaj transmis de fostul lider WTA "haterilor".


Înainte de meciul cu Diatchencko, Serena şi-a prezentat echipamentul purtând o mantie pe care apăreau cuvintele "mamă, regină, campioană, zeiţă".



Serena Williams este recunoscută ca fiind o feministă convinsă, iar echipamentul din acest an se vrea un alt mesaj puternic transmsi pentru promovarea femeilor în sport şi nu numai.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: serena williasechipament 

viewscnt
Articole similare