Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspunsul Stelei Bucureşti după ce Mostiştea Ulmu a cerut rejucarea meciului tur! "Important este să ştie să piardă"

Răspunsul Stelei Bucureşti după ce Mostiştea Ulmu a cerut rejucarea meciului tur! "Important este să ştie să piardă"

Fotbal intern

Comentarii

Managerul Stelei Bucureşti, George Ogăraru, a comentat afirmaţia venită dinspre Mosteştiea Ulmu, care a ameninţat că nu se prezintă la meciul retur din barajul Ligii 3.

Reacţie dinspre Steaua după ce Mostiştea Ulmu a cerut rejucarea

Sâmbătă, Steaua Bucureşti a câştigat în turul barajului cu Mostiştea Ulmu, scor 2-0. Meciul a avut faze controversate, o eliminare, dar şi o revoltă din partea adversarilor "militarilor". 

Conducerea echipei Mostiştea Ulmu a cerut rejucarea meciului şi a susţinut că "a învins fotbalul corupt din România". Răspunsul Stelei a venit din partea lui George Ogăraru. 

"Aceasta cu rejucarea meciului şi cu arbitrajul pro Steaua cred că sunt un pic forţate. Important este să ştie şi să piardă, pentru că în afară de golurile marcate am mai avut nenumărate ocazii. 

Nu cred că luăm în calcul aşa ceva (n.r. - rejucarea), nu cred că se poate lucrul acesta. E o calificare în două manşe. Am avut un teren destul de dificil astăzi, o mochetă care nu ştiu dacă este potrivită pentru nivelul la care trebuie să jucăm. Arbitrii mai fac greşeli. Şi nouă ni s-a întâmplat de multe ori, însă nu am cerut rejucarea meciului. Nu face parte din valorile noastre să mergem şi să influenţăm arbitrii să fie pro Steaua", a declarat oficialul Stelei Bucureşti. 

Afla mai multe despre: george ogararusteaua bucurestimostistea ulmu 

viewscnt
Articole similare