Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie. Dennis Man, probleme ascunse la Parma. Cine a rupt tăcerea: care e situaţia adevărată a ex-fotbalistului FCSB

Răsturnare de situaţie. Dennis Man, probleme ascunse la Parma. Cine a rupt tăcerea: care e situaţia adevărată a ex-fotbalistului FCSB

Serie A

Comentarii

Cei doi români de la Parma, Dennis Man şi Valentin Mihăilă, au fost puşi într-o ipostază diferită faţă de cea din Liga 1, odată cu transferul în Serie A. Dintre cei doi, fotbalistul de la FCSB e cel care încă are probleme, fiind nevoit să se adapteze unui fotbal superior celui din România, a susţinut impresarul Giovanni Becali.

Parma a plătit aproximativ 20 de milioane de euro pentru Dennis Man şi Valentin Mihăilă şi are aşteptări mari din partea lor. În acest sezon, fotbalistul venit de la FCSB a oferit o pasă de gol în Italia, în nouă meciuri, în timp ce jucătorul venit de la U Craiova a făcut un pas în plus faţă de compatriotul său. Mihăilă a jucat în 13 meciuri pentru Parma, a marcat de trei ori şi a pasat decisiv de două ori. 

Dennis Man nu se află încă la capacitate maximă, iar Ioan Becali a identificat problemele cu care se confruntă internaţionalul român. 

Problemele lui Dennis Man la Parma după transfer: "E la 60%, cel mult"

Valentin Mihăilă a făcut diferenţa la Parma, după ce a fost transferat la începutul sezonului de la Universitatea Craiova, astfel că a avut timp să ia pulsul echipei şi fotbalului italian. De cealaltă parte, Dennis Man a făcut pasul în Italia de doar două luni şi încă trebuie să se adapteze. 

Într-un interviu acordat Parmalive.com, Giovanni Becali, cel care prin intermediul firmei sale a făcut transferurile celor doi români, a recunoscut că Dennis Man e sub Valentin Mihăilă ca nivel de joc şi a explicat de ce: "Mihăilă e la 70% din capacitatea sa, se poate descurca şi mai bine. Să nu uităm că a avut o pauză de trei luni imediat după ce a venit. Din cauza accidentării nici măcar nu s-a antrenat, iar când a fost aruncat în luptă a făcut ce a făcut. 

Dennis Man e mai în urmă decât Valentin Mihăilă. El vine dintr-un altfel de fotbal, iar diferenţele se fac la mentalitate şi agresivitatea fundaşilor adverşi. El e la 60% din capacitatea sa, cel mult", a susţinut agentul. 

În schimb, perspectiva în privinţa celor doi e încurajtoare: "Cred că Mihăilă şi Man vor fi starurile naţionalei României în următorii 10 ani. Cu ei, naţionala U21 a României s-a descurcat atât de bine la Campionatul European din Italia (n.r. - din 2019). Parma, în special prin conducătorul Krause, a făcut un efort mare pentru a-i prinde, dar va avea satisfacţii de pe urma lor", a mai spus Giovanni Becali. 

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, răsplătiţi de Mirel Rădoi

Românii Parmei au ajuns la un nivel înalt în care prind minute, iar selecţionerul Mirel Rădoi i-a convocat pentru meciurile din startul preliminariilor Cupei Mondiale din 2022. Valentin Mihăilă a reuşit să marcheze golul de 2-0 în partida cu Macedonia de Nord, încheiată cu victoria tricolorilor cu 3-2.

Naţionala României dispută următorul meci din grupă în Armenia, miercuri, de la 19:00, iar cei doi fotbalişti ai Parmei pot fi titulari. 

Afla mai multe despre: dennis mandennis man parmaprobleme dennis man parmadennis man romaniagiovanni becaliioan becaliparma 

viewscnt
Articole similare