Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie! "Gypsy". Arbitrii români, numiţi ţigani de cei de la Istanbul BB. Ce nu s-a văzut înainte ca Sebastian Colţescu să provoace scandalul de rasism

Răsturnare de situaţie! "Gypsy". Arbitrii români, numiţi ţigani de cei de la Istanbul BB. Ce nu s-a văzut înainte ca Sebastian Colţescu să provoace scandalul de rasism

Special

Comentarii

Ies la iveală noi detalii despre scandalul de rasism de la partida din Champions League dintre PSG şi Istanbul Basaksehir. Oaspeţii, cei care au atacat vehement expresia "ăla negru" folosită de Sebastian Colţescu, i-au numit "ţigani" pe arbitrii din România delegaţi la meciul din Paris.

Ovidiu Haţegan şi brigada din care face parte se află într-un scandal de proporţii. Meciul dintre PSG şi Istanbul Basaksehir a fost întrerupt în minutul 16, după ce secundul Pierre Webo a fost indignat de cuvântul "negru" spus de Sebastian Colţescu şi după ce oaspeţii nu au mai dorit să iasă de la cabine. 

Imediat, tot momentul s-a transformat într-un scandal de rasism, iar arbitrii români au picat în mijlocul evenimentelor. Totuşi, ultimele informaţii publicate de Fanatik susţin că arbitrii români au fost numiţi ţigani de oaspeţi. 

Românii conduşi de la centru de Ovidiu Haţegan, catalogaţi de cei de la Istanbul BB: "Gypsy"

Scandalul a luat amploare, la Paris, între PSG şi Istanbul Basaksehir, după ce Sebastian Colţescu i-a indicat lui Ovidiu Haţegan că Pierre Webo, secundul campioanei Turciei, trebuie eliminat. „Ăla de acolo, ăla negru de acolo. Nu se poate aşa ceva! Du-te şi verifică! Nu se poate aşa ceva!”, se aude pe înregistrări. 

Totuşi, eliminarea antrenorului secund a rămas un mister, în condiţiile în care, pentru proteste, centralul doar îl avertizează pe cel care încalcă regulile jocului. 

Încă din startul meciului, oaspeţii au protestat la deciziile luate de Ovidiu Haţegan şi brigada sa de arbitri. Tonul oaspeţilor s-a schimbat după minutul 10. 

Cu patru minute înainte ca Sebastian Colţescu să fie prins între reproşurile lui Pierre Webo şi Demba Ba, oaspeţii au fost cei care i-au incitat pe arbitrii români. "Gypsy" au fost numiţi românii delegaţi la meciul din Paris, conform sursei citate.  

Cuvintele venite dinspre Istanbul Basaksehir au generat şi reacţia lui Sebastian Colţescu, cel care intervine şi îi transmite lui Ovidiu Haţegan: "Nu se poate aşa ceva! Du-te şi verifică! Nu se poate aşa ceva!", folosind şi cuvântul "negru", cel care i-a scos din minţi pe fotbaliştii turcilor. 

LIVE VIDEO | PSG - Istanbul Basaksehir, miercuri, de la 19:55, pe Telekom Sport, cu o altă brigadă

După ce Istanbul BB a intrat la cabine, în semn de solidaritate cu Pierre Webo şi Demba Ba, fotbaliştii lui PSG şi-au aşteptat în van adversarii. Meciul nu s-a mai reluat, iar brigada din România a fost schimbată. 

UEFA a transmis că Olandezul Danny Makkelie va arbitra meciul Paris Saint-Germain-Istanbul Başakşehir. Acesta va fi ajutat de conaţionalul său Mario Diks şi de polonezul Marcin Boniek, rezervă fiind desemnat tot un polonez, Bartosz Frankowski.

 

Afla mai multe despre: ovidiu hategansebastian coltesculiga campionilorpsg istanbul basaksehirscandal rasism sebastian coltescuscandal rasism psg istanbul basaksehir 

viewscnt
Articole similare