Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia şocantă a lui Gigi Becali după greşelile lui Sebastian Colţescu. Patronul de la FCSB, vehement la adresa arbitrului: "Sunt doar nişte proşti"

Reacţia şocantă a lui Gigi Becali după greşelile lui Sebastian Colţescu. Patronul de la FCSB, vehement la adresa arbitrului: "Sunt doar nişte proşti"

FCSB

Comentarii

Meciul dintre PSG şi Istanbul BB, din ultima etapă a grupelor Ligii Campionilor, arbitrat iniţial de Ovidiu Haţegan, a iscat un scandal uriaş în fotbalul mondial.

De altfel, partida dintre cele două, întreruptă marţi seara în minutul 14, a fost dusă la capăt, miercuri, însă cu o altă brigadă de arbitri. Totul din cauza unui incident în care a fost implicat arbitrul de rezervă din brigada lui Ovidiu Haţegan, Sebastian Colţescu.

Jucătorii lui Istanbul BB au părăsit terenul, după ce Colţescu i-a cerut lui Haţegan să intervină pentru a-l calma pe Webo, care a fost prea vehement la o decizie a arbitrului de centru, potrivit AFP. Colţescu l-a identificat pe antrenorul secund al echipei turce cu termenul de ''tipul negru'', iar Haţegan i-a arătat cartonaşul roşu fostului atacant camerunez.

Webo a protestat, iar atacantul franco-senegalez Demba Ba (rezervă) a coborât din tribună şi l-a acuzat de rasism pe Colţescu, reproşându-i că s-a referit la culoarea pielii lui Webo, întrebându-l dacă ar fi făcut la fel şi dacă era cazul unei persoane albe, relatează AFP.

Reacţia şocantă a lui Gigi Becali după greşelile lui Sebastian Colţescu. Patronul de la FCSB, vehement la adresa arbitrului

Şi jucători de la PSG, printre care Neymar, Mbabbe şi Marquinhos, au venit pentru a cere explicaţii la marginea terenului. După mai multe minute de discuţii, cele două echipe au părăsit terenul, iar meciul s-a încheiat miercuri cu victoria campioanei Franţei, scor 5-1.

În urma incidentelor de la Paris, presa internaţională şi-a amintit de declaraţiile extrem de dure făcute de Gigi Becali în urmă cu 10 ani. Într-un meci din turul Ligii I din sezonul 2010/2011, Sebastian Colţescu a luat decizii greu de explicat şi a ajuns să fie criticat chiar şi de patronul celor de la FCSB, echipă care a câştigat, scor 2-1, duelul de atunci cu Victoria Brăneşti.

"Cred că Sebastian Colţescu ar trebui să fie pensionat! Arbitrez mai bine ca el! A facut nişte greşeli mari de la începutul campionatului. Arbitrii corupţi nu mai există în România, sunt doar proşti" , spunea Gigi Becali, în 2010.

Afla mai multe despre: psgistanbul bbliga campionilorsebastian coltescufcsbsteauagigi becali 

viewscnt
Articole similare