Experiențe împreună.
You are here:

Răsturnare de situaţie pentru Bălgrădean chiar înainte de a părăsi FCSB! Anunţul INCREDIBIL la care nu se mai aştepta

Răsturnare de situaţie pentru Bălgrădean chiar înainte de a părăsi FCSB! Anunţul INCREDIBIL la care nu se mai aştepta

Liga 1

Comentarii

Gigi Becali şi Cristian Bălgrădean au ajuns "la cuţite", după ce portarul a semnat pe ascuns cu CFR Cluj. Totul s-a întâmplat în urmă cu mai bine de o lună, atunci când "Pufi" a riscat după ce a ales campioana României. Acum, portarul FCSB a primit o veste bună: plecarea lui Giedrius Arlauskis la Al Shabab, în Arabia Saudită, îl face titular în echipa lui antrenată de Dan Petrescu.

Cristian Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj în urmă cu mai bine de o lună, în plin campionat, aspect care l-a enervat pe Gigi Becali, mai ales după ce portarul a gafat cu FC Botoşani, una dintre rivalele lui CFR Cluj şi FCSB din play-off-ul Ligii 1. De asemenea, odată cu pandemia de coronavirus, "Pufi" a fost trecut pe lista fotbaliştilor cărora le va fi redus salariul, mai ales că mai are doar câteva uni din contract şi deja a trădat-o pe vicecampioana României. 

Plecarea lui Giedrius Arlauskis îl face titular pe Cristian Bălgrădean la CFR Cluj

Cele mai importante echipe ale campionatului deja suferă schimbări la nivelul loturilor, indiferent că e vorba de plecări sau sosiri. Poate cea mai răsunătoare mutare e cea a lui Cristian Bălgrădean la CFR Cluj. Campionii României au profitat de absenţa unei propuneri de prelungire a contractului din partea FCSB pentru portarul de 32 de ani. 

Deşi a ajuns să fie hulit la FCSB, unde a petrecut două sezoane, Cristian Bălgrădean se poate felicita acum pentru decizia luată. Portarul va fi titular la CFR Cluj, campioana României, după ce Giedrius Arlauskis e aproape de plecarea din Gruia la finalul acestui sezon. 

În urmă cu câteva zile, Alriyadiah, cea mai importantă publicaţie sportivă din Arabia Saudită, scria că Al Shabab l-a anunţat deja pe titularul Farouk Ben Mustapha că nu i se va mai prelungi contractul la finalul actualului sezon.

Sursa citată a susţinut că Al Shabab s-a hotărât şi asupra înlocuitorului portarului. Conducerea a demarat negocierile pentru Giedrius Arlauskis, iar lui CFR Cluj i s-a propus suma de 1 milion de dolari, pentru transferul definitiv.

Astfel, Cristian Bălgrădean va fi numărul unu în poarta lui CFR Cluj, deşi în lot Dan Petrescu îi mai are pe polonezul Grzegorz Sandomierski şi românul Ionuţ Rus. "Pufi" are avantajul experienţei din Liga 1, dar şi din competiţiile europene. 

FCSB nu rămâne descoperită după plecarea lui Cristian Bălgrădean. Gigi Becali a anunţat ce transfer face

În acest moment, FCSB se bazează pe Andrei Vlad în poartă, o opţiune care a dezamăgit în mai multe rânduri. Finanţatorul FCSB s-a repliat şi a anunţat că-l va aduce pe Florin Niţă de la Sparta Praga, unde portarul român a devenit nemulţumit de statutul său la echipă. 

De-a lungul carierei, Cristian Bălgrădean a jucat la: Atletico Arad, Minerul Lupeni, FC Braşov, Liberty Salonta, UTA Arad, Dinamo, Unirea Urziceni, U Craiova, Concordia Chiajna şi FCSB.

Singurele trofee din cariera lui Cristian Bălgrădean au fost cucerite în perioada de la Dinamo. Bălgrădean a cucerit Cupa României în 2012 şi Supercupa României în 2013.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe