Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Război TOTAL între Mihai Rotaru şi Gigi Becali: „Să alergi după Bistriţa cu bani, să pui fularul rivalei Dinamo la gât”

Război TOTAL între Mihai Rotaru şi Gigi Becali: „Să alergi după Bistriţa cu bani, să pui fularul rivalei Dinamo la gât”
Comentarii

Mihai Rotaru nu ezită, atunci când are ocazia, să îi dea replici lui Gigi Becali. Cu două etape rămase din play-off, finanţatorul Craiovei a lansat o serie de atacuri la adresa omologului său de la FCSB.

Tensiunea atinge cotele paroxismului înainte finalul campionatului. În ziua în care sunt programate partidele Astra Giurgiu - U Craiova şi FCSB - CFR Cluj, Mihai Rotaru a încercat să pună presiune pe adversara echipei lui Dan Petrescu. CFR este la doar un punct un punct în spatele oltenilor.

Finanţatorul Craiovei are un duel de la distanţă cu Gigi Becali, cel care în ultimele săptămâni a făcut mai multe declaraţii contradictorii. Mai întâi, „latifundiarul din Pipera” a afirmat că echipa lui Toni Petrea va folosi jucători tineri, lipsiţi de experinţă în confruntarea cu CFR Cluj. Apoi, acesta a revenit asupra deciziei şi a susţinut că ardelenii vor înfrunta tot ce are mai bun la dispoziţie FCSB.

Recent însă, Gigi Becali a dezvăluit că are de gând totuşi să le pună beţe în roate oltenilor, ca motiv de răzbunare, pentru ceea ce s-a întâmplat în 2017, atunci când U Craiova ar fi abordat superficial duelul cu Viitorul, echipă care urma să le sufle titlul roş-albaştrilor.

„Chiar credeţi că interesează pe cineva în oraşul Craiova de ce zic unii şi alţii? Noi chiar i-am admirat pe cei de la FCSB când au spus că vom juca cu copiii cu CFR. Am zis că sunt nişte oameni demni, îşi menţin punctul de vedere. Apoi n-am mai înţeles nimic, au zis că joacă cu echipa bună. Să vedem ce înseamnă demnitatea. Să fie omenie, să alergi după Bistriţa cu bani, să pui fularul rivalei Dinamo Bucureşti la gât?!

Noi nu avem problemă. Poate juca şi cu copiii de 12 ani, cu cei de la grupa din 2007, nu e problema noastră. E treaba lor. Nici nu poţi pune bază pe spuselor lor, dimineaţa zic ceva, la prânz ceva, iar seara altceva”, a declarat Mihai Rotaru la Pro X.

Astra - U Craiova se joacă în această seară, de la ora 18:45, în timp ce FCSB va primi vizita lui CFR Cluj la ora 21:45. Ambele partide vor putea fi urmărite în direct pe Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: becalirotarucraiovafcsb 

viewscnt
Articole similare