Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu la FCSB? Tehnicianul lui PAOK îi dă speranţe lui Gigi Becali. Declaraţia care schimbă totul

Răzvan Lucescu la FCSB? Tehnicianul lui PAOK îi dă speranţe lui Gigi Becali. Declaraţia care schimbă totul

FCSB

Comentarii

Răzvan Lucescu la FCSB nu mai pare un vis imposibil pentru George Becali. O spune chiar antrenorul român, care face senzaţie în acest sezon în Superliga Greacă, unde este aproape de titlul de campion.

În urmă cu câteva zile, Gigi Becali declara că Răzvan Lucescu este un antrenor foarte valoros, care poate ajunge să facă o carieră chiar şi mai mare decât a tatălui său: ”O echipă mare joacă la fel ca cea a lui Răzvan Lucescu. Chiar îmi place de el, e un băiat de calitate. Cine nu-l vrea pe Răzvan Lucescu? Eu zic că e posibil să ajungă mai mare decât tatăl lui. Răzvan Lucescu face treabă la echipe mici. Nu poţi să spui că PAOK e cea mai valoroasă din Grecia, iar el câştigă campionatul cu PAOK. E mare lucru ce face el acolo” declara patronul roş-albaştrilor.

Într-un interviu acordat cotidianului Fanatik, Răzvan Lucescu (50 de ani) nu a respins posibilitatea ca pe viitor să ajungă să colaboreze cu Gigi Becali: ”Cine ştie în ce conjunctură… cum va fi… spun acum un lucru şi peste o perioadă de timp iese cu totul altceva. Nu trebuie ca antrenorul, ca omul de fotbal, să aibe idei preconcepute. Au fost anumite perioade, au fost trăiri, au fost rivalităţi… Lumea se schimbă, merge înainte, lucrurile evoluează, apar conjuncturi total diferite…ştiu că Meme mă apreciază, avem o relaţie foarte bună” a declarat antrenorul lui PAOK Salonic pentru sursa citată.

  • 80 de meciuri a strâns Răzvan Lucescu la PAOK
  • 57 de victorii a bifat românul la formaţia greacă
  • 161 de goluri a reuşit echipa sa în 80 de partide
  • 190 de meciuri a adunat Lucescu în Superliga Greacă

Afla mai multe despre: răzvan lucescupaok salonicfcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare