Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu şi PAOK, eşec pe teren propriu! Mitriţă a jucat şi el în înfrângerea surprinzătoare cu Giannina

Răzvan Lucescu şi PAOK, eşec pe teren propriu! Mitriţă a jucat şi el în înfrângerea surprinzătoare cu Gianninagalerie foto

Stranieri

Comentarii

PAOK Salonic a pierdut pe teren propriu meciul disputat împotriva formaţiei Giannina, scor 0-1.

Giannina a reuşit o surpriză de proporţii în prima etapă a campionatului elen, câştigând cu 1-0 pe terenul lui PAOK. Formaţia pregătită de Răzvan Lucescu a dominat, dar nu a putut înscrie, iar ocaziile s-au răzbunat pe final de meci, când echipa oaspete a dat lovitura în minutul 86.

Răzvan Lucescu, eşec la revenirea la PAOK!

Alexandru Mitriţă a debutat şi el la PAOK Salonic, după împrumutul de la New York FC. Românul a intrat în minutul 61, în locul lui Shinji Kagawa, fost fotbalist al lui Borussia Dortmund şi Manchester United. ”Tricolorul” nu a putut însă influenţa meciul în favoarea echipei lui Răzvan Lucescu, astfel că cei doi români au plecat acasă fără victorie. 

Lucescu jr. a revenit pa banca lui PAOK după aventura de un an şi jumătate la Al Hilal. În primul sezon în Arabia Saudită, fostul selecţioner al României a cucerit campionatul şi Liga Campionilor Asiei, însă a fost înlocuit în al doilea sezon, după ratarea mai multor obiective. Cu PAOK, românul a cucerit primul titlu al formaţiei după o pauză de 34 de ani şi doar al treilea din istoria clubului.

Afla mai multe despre: răzvan lucescualex mitriţăpaok 

viewscnt
Articole similare