Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu vrea să transfere perla FCSB-ului! Un jucător al vicecampioanei, pe lista lui PAOK

Răzvan Lucescu vrea să transfere perla FCSB-ului! Un jucător al vicecampioanei, pe lista lui PAOK
Comentarii

Florinel Coman ar putea prinde transferul carierei.

În vârstă de 25 de ani, Coman a avut evoluţii solide pentru FCSB în ultima perioadă, după ce părea că seria de accidentări începută în urmă cu trei ani l-a scos complet din formă. Între timp, Florinel Coman a devenit un jucător indispensabil pentru vicecampioana României. Prestaţiile sale nu au trecut neobservate, iar extrema născută la Brăila a atras atenţia echipei antrenate de Răzvan Lucescu.

Coman, al treilea jucător român din grupele competiţiilor europene?

Din informaţiile playsport.ro, PAOK Salonic ar fi interesată să obţină serviciile lui Coman, însă fosta campioană a Greciei nu îşi doreşte să achite clauza impusă de Gigi Becali (5.000.000 de euro). În aceste condiţii, PAOK ar trebui să încerce să ajungă la un acord cu oficialii vicecampioanei României, pentru a nu plăti clauza. 

În acest moment, Deian Sorecu şi Bogdan Racoviţan, ambii de la Rakow, sunt singurii români ce vor juca în grupele unei competiţii eruopene ( Europa League). PAOK va da piept în grupele Confernece League cu Aberdeen, Eintracht Frankfurt şi HJK.

Florinel Coman este cotat de Transfermarkt la 3.500.000 de euro. În acest sezon a marcat patru goluri şi a pasat decisiv de cinci ori în 10 meciuri.

Liderii din vestiarul FCSB-ului au fost „împachetaţi”: „Sunt umflaţi cu pompa! Nu au minte, nu au mentalitate”

„Pentru Vlad Chiricheş e cam ultimul tren aici la FCSB şi trebuia să fie pe o pantă ascendentă, iar cu aceste accidentări eu nu-l văd să-şi încheie cariera într-un mod frumos. Aspectul ăsta nu pot să-l comentez, că nu ţine de mine. Gigi Becali ştie ce a cumpărat şi e problema lui.

Florinel Coman este un jucător bun, doar că este vorba de mentalitate aia pe care ei încă nu o au. Nu sunt încă la zi cu această mentalitate pe care noi am avut-o şi în care am fost crescuţi: să joci meci de meci, să fii cel mai bun, să nu te intereseze de nimeni.

Să ajungi la un nivel mare, în care tu efectiv, să încerci să fii cel mai bun. Fac 3-4 meciuri bune, după care au o cădere din-aia gravă. În primul rând nu are minte! Eşti pe val, eşti jucător care poate să facă diferenţa şi în meciurile importante trebuie să decizi şi să faci asemenea lucruri. Şi Florinel Coman nu este lider! Hai să o dăm pe faţă! El poate să facă diferenţa în teren, să dea o pasă, nişte goluri, să aibă o sclipire, dar nu lider de vestiar.

Eu am spus-o de foarte multe ori vis a vis de aceşti jucători care ies în evidenţă, fac nişte meciuri bune, au nişte realizări, dar din păcate sunt umflaţi cu pompa foarte tare şi ei atunci îşi pierd din concentrare.

Mai vine şi patronul care îl ţine în braţe, că e diamant că nu ştiu ce, şi el atunci practic are căderea asta. Dacă ar fi mai modeşti, dacă ar juca şi ar avea nişte performanţe, să câştige nişte titluri, să aibă nişte realizări afară, să joace la echipa naţională şi indiferent de laude să aibă continuitatea asta. Atunci lucrurile s-ar schimba cu siguranţă”, a declarat Giani Kiriţă, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: paokfcsb 

viewscnt
Articole similare