Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Gică Popescu despre posibilitatea transferului lui Alex Măţan la FCSB. Ce a spus "Baciul" după apariţia zvonurilor

Reacţia lui Gică Popescu despre posibilitatea transferului lui Alex Măţan la FCSB. Ce a spus "Baciul" după apariţia zvonurilor

Fotbal

Comentarii

Măţan este cotat în acest moment la 550.000 de euro conform transfermarkt.com

Contractul lui Alexandru Măţan cu Viitorul expiră în 2023, însă FCSB se pare că îl doreşte pe jucător. Cota lui Măţan este în creştere, conform transfermarkt.com, jucătorul Viitorului fiind cotat în acest moment la 550.000 de euro. Măţan a semnat cu Viitorul în 2016, an în care cota acestuia era de 50.000 de euro.

Gică Popescu a vorbit despre viitorul jucătorului echipei lui Gică Hagi, în contextul în care s-a speculat că este dorit de FCSB: "Măţan este într-o perioadă bună. A jucat şi la echipa de tineret, joacă bine şi la noi. Însă trebuie să îşi păstreze acelaşi nivel pe care l-a avut şi până acum", a spus Gică Popescu, după Academica Clinceni - Viitorul 1-0.

Măţan are 21 de ani, este născut la Galaţi şi joacă pe postul de mijlocaş ofensiv. În actualul sezon al Ligii 1, jucătorul Viitorului are 10 jocuri, un gol şi 4 pase decisive. Acesta a fost titular în toate meciurile jucate de constănţeni şi nu a fost schimbat în nici un meci. În sezonul 2019-2020, Măţan a fost împrumutat la FC Voluntari.

Posted by Andrei Badea

Afla mai multe despre: fcsbviitorulmatan 

viewscnt
Articole similare