Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Marius Bilaşco după ce CFR Cluj s-a calificat din nou în grupele Europa League: "Va fi greu să egalăm performanţa de anul trecut"

Reacţia lui Marius Bilaşco după ce CFR Cluj s-a calificat din nou în grupele Europa League: "Va fi greu să egalăm performanţa de anul trecut"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a trecut anul trecut mai departe în UEFA Europa League după o grupă infernală, cu Celtic, Rennes şi Lazio. Un oficial al campioanei este de părere că va fi greu de repetat performanţa reuşită sezonul trecut.

"Va fi greu să egalăm acea performanţă de anul trecut, dar trbuie să ne propunem obiective îndrăzneţe, pentru că numai aşa vom reuşi să le depăşim", a fost reacţia lui Marius Bilaşco de la finalul meciului cu KuPS, terminat cu victoria lui CFR, scor 3-1, în play-off-ul UEFA Europa League. 

Sezonul trecut, CFR Cluj a fost eliminată de câştigătoarea competiţiei, FC Sevilla, dar fără ca Sevilla să învingă CFR în cele două meciuri din dubla manşă. 

"Mă bucur că CFR e o echipă europeană şi putem să vorbim despre acest lucru, al doilea an consecutiv în grupele Europa League. Cred că e o performanţă extraordinară pentru o echipă din România. Ne bucurăm şi suntem mândri că repreentăm România în continuare în una dintre cele mai puternice competiţii ale fotbalului european. Putem în continuare să producem surprize, să aducem bucurii tuturor suporterilor CFRişti", a mai spus Bilaşco. 

Afla mai multe despre: marius bilascocfr cluj 

viewscnt
Articole similare