Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Mihai Stoica despre interesul lui Arsenal pentru Ianis Stoica: "Să trimită un mail, fax, ceva..." | EXCLUSIV

Reacţia lui Mihai Stoica despre interesul lui Arsenal pentru Ianis Stoica: "Să trimită un mail, fax, ceva..." | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Telekom Sport, Mihai Stoica (56 de ani) a comentat anunţul făcut de The Sun cu privire la interesul lui Arsenal pentru transferul lui Ianis Stoica (18 ani), noua "perlă" de la FCSB. Stoica a marcat în victoria roş-albaştrilor cu FC Botoşani, scor 3-1, pe Arena Naţională.

Reacţia lui Mihai Stoica despre interesul lui Arsenal pentru Ianis Stoica: "Să trimită un mail, fax, ceva..." | EXCLUSIV

Ianis Stoica a ajuns în presa internaţională după prestaţiile bune din acest sezon la FCSB. Atacantul de perspectivă ar fi dorit de Arsenal, potrivit The Sun, care a scris despre interesul "Tunarilor" pentru el. Invitat la Telekom Sport, Mihai Stoica a vorbit pe această temă, dar a spus că nu ştie nimic despre asta şi că pe adresa clubului n-a sosit nimic oficial.

"Nu comentez ce spune The Sun. Ca să fie interes al lui Arsenal, trebuie să ca Arsenal să trimită un mail, fax, ceva... Astea ce apar, ce se scrie... Nu avem nimic, niciun fel de interes", a spus Mihai Stoica, luni seara, la Telekom Sport.

Arsenal a pus ochii pe Ianis Stoica, noua "perlă" de la FCSB

Scouterii  de la Arsenal au pus ochii pe Ianis Stoica. Conform playsport.ro, oficialii "tunarilor" îl monitorizează de 2 luni. Aceştia sunt interesaţi de „perla” lui Gigi Becali şi urmează să vină în România în 2022 pentru a negocia direct cu patronul vicecampioanei României un eventual transfer al atacantului în vârstă de 18 ani.

  • 6 goluri in 14 partide a reuşit Stoica in tricoul echipei FCSB

Ce obiectiv îndrăzneţ şi-a setat Ianis Stoica pentru acest sezon

La finalul meciului cu FC Botoşani, în care a marcat, Ianis Stoica a anunţat că vrea să ajungă la cel puţin 10 goluri înainte de intrarea în play-off. "(n.r. - Eşti golgheterul FCSB-ului, credeai în acest lucru la începutul sezonului?) Nu, dar oarecum visam, pentru că dau sută la sută la antrenamente şi mă pregătesc cât mai bine, special ca să înscriu şi să îmi ajut echipa. (n.r. - Care e obiectivul tau?) Să ajung la zece goluri până la intrarea în play-off", a spus Ianis Stoica, la Telekom Sport.

  • 450 de mii de euro este cota de piaţă a lui Ianis Stoica, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: iani stoicamihai stoicafcsbarsenalinteres 

viewscnt
Articole similare