Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Mihai Stoica după ce ultraşii de la Peluza Nord au mers în cantonamentul echipei: ”M-a răscolit!” Val de ironii la adresa lui Dinamo

Reacţia lui Mihai Stoica după ce ultraşii de la Peluza Nord au mers în cantonamentul echipei: ”M-a răscolit!” Val de ironii la adresa lui Dinamo

Superliga

Comentarii

Mihai Stoica spune că revenirea lângă echipă a ultraşilor de la Peluza Nord ”l-a răscolit” şi i-a trezit din nou sentimentele de suporter al FCSB-ului. Derby-ul Dinamo - FCSB este live pe Telekom Sport, diseară, de la 20:00.

Dinamo - FCSB este live pe Telekom Sport 1, astăzi, de la 20:00

Suporterii din Peluza Nord au decis să revină lângă echipă după o absenţă de cinci ani, cauzată de hotărârea dată de Înalta Curte, care a decis că Gigi Becali a intrat ilegal în posesia mărcii Steaua. Primul meci la care vor veni pe stadion va fi chiar derby-ul cu Dinamo, diseară, de la 20:00, în direct la Telekom Sport 1.

Cu 24 de ore înainte de startul partidei, mai mulţi ultraşi au mers în cantonamentul FCSB-ului şi le-au ţinut jucătorilor un discurs mobilizator. Mihai Stoica a fost şi el prezent la întâlnire şi, printr-o postare urcată azi-noapte pe Facebook, spune că momentul l-a marcat:

”Vizita ultraşilor de ieri m-a răscolit. Am realizat că încă n-am ajuns în stadiul de suporter de fotoliu. Sunt acelaşi fanatic care trăieşte pentru meciurile cu dinam0, înainte de a se gândi la titlu, cupă sau cupele europene. Mă blazasem, dar m-am trezit. Aşa cum s-au trezit cei peste 6.000 stelişti (deocamdată) care vor ocupa peluza. Haideţi să fugărim împreună câinii, vor avea de alergat mult sezonul ăsta. Playout e puţin mai lung decât playoff, dar ei ştiu bine asta. Au experimentat-o şi se pare că le place.

P.S. Haideţi să dăm tinerilor noştri un imbold, sold out diseară în sectorul nostru!!!”,
este mesajul postat de Mihai Stoica, pe contul său de Facebook.

Dinamo - FCSB, duminică, ora 20:00, Telekom Sport 1

Derby-ul dintre Dinamo şi FCSB este programat să se dispute duminică, de la ora 20:00, în etapa a 25-a a Ligii 1. Meciul va putea fi urmărit în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe site-ul telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: mihai stoica 

viewscnt
Articole similare