Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Răzvan Lucescu după ce a umilit echipa antrenată de Xavi în Liga Campionilor Asiei

Reacţia lui Răzvan Lucescu după ce a umilit echipa antrenată de Xavi în Liga Campionilor Asiei
Comentarii

Al Hilal, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, s-a impus cu 4-1 în deplasarea de la Al Sadd şi a făcut un pas uriaş către finala Ligii Campionilor Asiei. Lucescu jr. şi-a avertizat jucătorii înainte de returul cu formaţia antrenată de Xavi Hernandez.

Meciul retur al semifinalei va avea loc pe 22 octombrie, pe terenul celor de la Al Hilal, la Riad, iar Răzvan Lucescu a ţinut să le transmită fotbaliştilor săi să rămână cu picioarele pe pământ după victoria importantă din prima manşă. 

„E minunat că am învins în deplasare, dar nu ne-am calificat încă. Va fi dificil la Riad. Al Sadd nu mai are nimic de pierdut”, a declarat Lucescu despre meciul împotriva echipei antrenate de fostul fotbalist al Barcelonei, Xavi Hernandez. 

Al Hilal a început prost meciul din deplasare, iar Gomis a marcat în propria poartă în minutul 14. Atacantul francez şi-a luat rapid revanşa şi a marcat două goluri extrem de importante pentru echipa lui Răzvan Lucescu. La scorul de 1-1, în minutul 35, Hassan a fost eliminat, iar Al Sadd a rămas în inferioritate numerică, iar Lucescu nu uită de problemele întâmpinate atunci când partida s-a jucat în egalitate numerică: „Adversarii au făcut presing avansat, ne-au supus unei mari presiuni în prima repriză şi nu ne-au lăsat spaţii. Eliminarea ne-a ajutat. Din acel moment, partida s-a schimbat”.

URMĂREŞTE AICI REZUMATUL VIDEO AL MECIULUI AL SADD - AL HILAL 1-4

Afla mai multe despre: razvan lucescual hilal 

viewscnt
Articole similare