Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Stoichiţă după ce a auzit de la Rădoi că România nu are "faţă" de Campionatul Mondial. Ce-şi doreşte oficialul să se întâmple cu selecţionerul | EXCLUSIV

Reacţia lui Stoichiţă după ce a auzit de la Rădoi că România nu are "faţă" de Campionatul Mondial. Ce-şi doreşte oficialul să se întâmple cu selecţionerul | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, Mihai Stoichiţă, crede că Mirel Rădoi ar fi putut construi o naţională care să se descurce în "barajul" pentru Campionatul Mondial din 2022, în ciuda verdictului dat de selecţioner.

Rădoi crede că România nu poate emite pretenţii de calificare la Campionatul Mondial. Reacţia lui Stoichiţă

În cadrul intervenţiei la Telekom Sport, în care s-a mirat că Mirel Rădoi a fost nemulţumit de faptul că a transmis indicaţii de la "oficiala" Stadionului Steaua, Stoichiţă a comentat şi o altă afirmaţie a selecţionerului. 

Antrenorul tricolorilor a dezvoltat un subiect sensibil. A identificat problemele jucătorilor români, s-a învinuit pentru situaţia din grupa de calificare la Campionatul Mondial, şi a spus că România nu e capabilă, momentan, să joace la turneul final din Qatar. Conform planului lui Mirel Rădoi, tricolorii pot emite pretenţii de calificare abia la EURO 2024. 

"Dacă ajungem la baraj, putem să ne facem o 'faţă' de mondial! A progresat în ultima vreme naţionala României. E o echipă care construieşte, are trasee foarte clare, răbdare în a construi.Se vede mâna lui Mirel, da", a declarat Mihai Stoichiţă pentru Telekom Sport. 

De asemenea, oficialul federaţiei îşi menţine decizia în privinţa postului de selecţioner. El nu-şi doreşte schimbarea lui Mirel Rădoi. 

"Am insistat şi insist, în continaure, ca Mirel să contiue, dar asta e treaba lui. Nu hotărăsc eu, vedem după ce se va  întâmpla în Liechtenstein", a adăugat Stoichiţă. 

Şefii FRF i-au spus lui Rădoi ce selecţioner vine! Decizia lui Burleanu şi Stoichiţă după plecarea actualului antrenor al tricolorilor

România, şanse mici de calificare la "baraj"

Reprezentativa României a remizat, joi seară, pe stadionul Steaua, scor 0-0, cu selecţionata Islandei, într-un meci din penultima etapă a grupei J a preliminariilor europene pentru Cupa Mondială. Înaintea ultimei etape, tricolorii sunt pe locul trei în grupă, la un punct diferenţă de locul doi, Macedonia de Nord. Ocupanta poziţiei a doua la finalul fazei grupelor va juca la baraj pentru CM.

Clasamentul grupei, înaintea ultimei etape: Germania – 24 de puncte, Macedonia de Nord - 15 puncte, România - 14 puncte, Armenia - 12 puncte, Islanda - 9 puncte, Liechtenstein - un punct. Germania este calificată la CM din Qatar.

Ultima etapă programează, la 14 noiembrie, partidele Liechtenstein – Romania, Armenia – Germania şi Macedonia de Nord – Islanda, toate de la ora 19.00.

Afla mai multe despre: mirel radoimihai stoichitaselectioner echipa nationalaromania 

viewscnt
Articole similare