Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia oficialilor Astrei, după ce Becali a anunţat că-l vrea pe Budescu: "Orice jucător e de vânzare"

Reacţia oficialilor Astrei, după ce Becali a anunţat că-l vrea pe Budescu: "Orice jucător e de vânzare"

FCSB

Comentarii

FCSB traversează o perioadă excelentă, are 11 meciuri consecutive fără înfrângere, iar acum se pregăteşte pentru duelul cu Astra, care va avea loc imediat după meciurile echipei naţionale.

Cu o săptămână şi jumătate înaintea meciului direct, Gigi Becali a dezvăluit că este interesat din nou de Constantin Budescu, jucător care a mai fost legitimat la FCSB în sezonul 2017/2018. Imediat după declaraţiile făcute de patronul roş-albaştrilor, oficialii Astrei au reacţionat şi ei.

"Orice jucător este de vânzare, dar mă aşteptam sincer să apară înaintea meciului cu FCSB că vor să-l transfere pe Valentin Gheorghe, pe Gabi Tamaş, nu pe Budescu. Nu cred că se pune problema ca Budescu să ajungă la FCSB. Dacă voia FCSB, ajungea înainte să vină la Astra.

Întotdeauna s-a simţit bine la Astra. Cât despre interesul FCSB-ului înaintea meciului direct, sunt practici vechi pe care le-am mai trăit. Nu am avut nicio discuţie cu Budescu despre un eventual transfer. Nu se pune problema să plece, mai ales la FCSB" , a declarat preşedintele Astrei, Dani Coman, pentru Pro X.

Afla mai multe despre: budescufcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare