Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia PCH după Adunarea Generală de la Dinamo! "Nu le vom permite să facă asta". Ce ar încerca să facă Pablo Cortacero şi oamenii lui

Reacţia PCH după Adunarea Generală de la Dinamo! "Nu le vom permite să facă asta". Ce ar încerca să facă Pablo Cortacero şi oamenii lui

Dinamo București

Comentarii

Peluza Cătălin Hîldan a reacţionat, după Adunarea Generală de la Dinamo, la care a luat parte şi Pablo Cortacero, reprezentantul grupului de investitori.

În cadrul Adunării General de azi au fost luate mai multe decizii, iar, printre altele, Pablo Cortacero a explicat unde s-au oprit banii în drum spre Dinamo. Spaniolul a făcut şi alte promisiuni şi s-au făcut mai multe schimbări. 

"SPANIOLII PRELUNGESC INCERTITUDINEA LA DINAMO

În Adunarea Generală a Acţionarilor de astăzi, convocată de Cortacero şi condusă, în fapt, de Şerdean, au fost reiterate promisiunile, în încercarea de a adânci GROAPA care i se tot sapă clubului Dinamo. 

Felul în care a fost organizată această şedinţă AGA este o nouă dovadă a lipsei de profesionalism a acţionarului majoritar.

Aceleaşi promisiuni deşarte, aceleaşi vorbe aruncate în vânt, într-o profundă lipsă de respect faţa de toţi angajaţii clubului şi a suporterilor lui. 

Acţionarul majoritar Cortacero a reiterat faptul că la începutul lunii decembrie a fost transferată o sumă în valoare de 1.500.000 € către Dinamo, fără să îşi explice de ce nu a ajuns, deşi au trecut aproape 3 săptămâni. Mai mult decâ atât, săptămâna trecută au mai plecat câteva milioane către club, care nici aceştia nu au ajuns. EVIDENT. Partea spaniolă nu a putut furniza nici un fel de dovadă ca aceste viramente au fost într-adevăr iniţiate. 

A fost întrebat dacă are SWIFT-ul tranzacţiei sau nr de cont din care au fost viraţi. A spus că nu are aşa ceva.

Plastic spus, pentru cei care au crezut că vine Moş Crăciun, surpriza a fost sosirea lui Grinch, care face tot posibilul să ne strice tuturor sărbătorile. 

NU LE VOM PERMITE SĂ FACĂ ASTA!", a transmis PCH. 

PCH: "Care este scopul acestor pseudo-investitori?"

"Spaniolii au revenit în birourile clubului pe o poziţie de forţă, pe care nu o vom accepta. Sperăm să îşi revizuiască atitudinea faţă de angajaţi, care în aceste momente sunt puşi să dea explicaţii. Se forţează inclusiv repunerea pe poziţii a celor revocaţi din funcţii în precedenta şedinţă a CA. 

Se încearcă intimidarea angajaţilor români din club. 

Care este scopul acestor pseudo-investitori? Probabil acela de a angaja clubul în alte şi alte datorii în perioada imediat următoare. 

Din nou afirmăm foarte clar, că NU VOM PERMITE AŞA CEVA.

DDB are în acest moment mai multe variante de lucru pe masă, urmând ca în urma discuţiilor cu juriştii să anunţăm paşii pe care îi vom urma. 

Suporterii, angajaţii şi toţi cei care iubim Dinamo nu ne putem permite riscul de a aştepta să se întâmple DEZASTRUL.

DDB ESTE AICI ŞI NU VOM AVEA LINIŞTE PÂNĂ CÂND NU VOM LIMPEZI LUCRURILE! 

ECHIPA ASTA NU SE VA DEZINTEGRA, AŞA CUM PARE CĂ SUNĂ PLANUL ACESTOR PERSONAJE", a mai transmis PCH. 

Afla mai multe despre: pchfani dinamodinamo bucuresti 

viewscnt
Articole similare