Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia Simonei Halep când a aflat că va juca împotriva americancei Anisimova: "Mă simt bătrână" Cum a comentat victoria facilă din optimi

Reacţia Simonei Halep când a aflat că va juca împotriva americancei Anisimova: "Mă simt bătrână" Cum a comentat victoria facilă din optimi

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep va întâlni şi în sferturi o adversară mult mai tânără decât ea aşa cum s-a întâmplat şi în turul 4, când poloneza Swiatek a câştigat un singur game în întâlnirea contra numărului trei mondial.

Dacă Swiatek a împlinit acum trei zile 18 ani, Anisimova nu a trecut încă de vârsta majoratului. 
 
"Mă simt bătrână. Foarte bătrână. Să joc împotriva cuiva care este cu zece ani mai tânără decât mine, nu este uşor. Dar mă simt mai puternică pe teren. De fapt, astăzi m-am simţit aşa, vom vedea şi la următorul meci. Sunt tinere, nu au nimic de pierdut, aşa că fiecare meci este greu" a spus Simona înaintea confruntării din sferturile de finală. 
 
Iga Swiatek a câştigat anul trecut Wimbledonul la juniori, dar în faţa Simonei Halep a pierdut în mai puţin de o oră. 
 
"Cred că este cel mai bun meci al meu aici, am jucat foarte bine. Poate că şi ea a avut emoţii, că a jucat pe această arenă. Este foarte tânără, mă aşteptam la o replică dură.  
Este greu să înţelegi cum joacă, aşa că am fost pregătită, dar a fost mult mai bine decât mă aşteptam" a adăugat Halep. 
 
 
 

Afla mai multe despre: simona haleproland garrosiga swiatekamanda anisimova 

viewscnt
Articole similare