Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia sinceră a lui Simone Inzaghi după finala pierdută în faţa lui City: "Vreau să-i îmbrăţişez unul câte unul"

Reacţia sinceră a lui Simone Inzaghi după finala pierdută în faţa lui City: "Vreau să-i îmbrăţişez unul câte unul"
Comentarii

Simone Inzaghi şi-a lăudat jucătorii după finala Ligii Campionilor pierdută de Inter în faţa lui Manchester City, scor 0-1.

"Avem regrete, pentru că înfrângerea este cel mai rău lucru în sport. Însă trebuie să-mi felicit jucătorii, ar trebui să fie mândri de campania lor şi de jocul lor din această finală. Nu am meritat să pierdem, Inter a jucat o finală excelentă. Pentru fani, este la fel, vreau să-i îmbrăţişez unul câte unul. Au fost perfecţi în fiecare moment al sezonului, chiar şi atunci când a fost o perioadă mai grea.

Ar fi fost minunat să împărţim acest titlu cu ei, învingând cea mai bună echipă din lume. Vineri, la conferinţa de dinaintea meciului, am spus că nu mi-aş schimba jucătorii pentru nimic în lume, iar acum puteţi înţelege de ce. Această dezamăgire ne poate ajuta să creştem mai târziu. Să jucăm o finală împotriva unui adversar ca acesta...

Am lovit bara transversală, iar mingea a fost aproape să treacă de linia porţii la o altă ocazie, la doar câţiva milimetri. Uneori se mai întâmplă şi aşa ceva. Dar, încă o dată, jucătorii mei pot fi mândri după jocul pe care l-au făcut", a afirmat Inzaghi.

Manchester City - Inter 1-0

Manchester City a câştigat, sâmbătă seară, pentru prima dată Liga Campionilor, învingând-o pe Inter Milano, scor 1-0, în finala disputată la Istanbul.

Pentru City, sezonul 2022/2023 este unul istoric, în care a reuşit "tripla": campionatul Angliei, Cupa Angliei, Liga Campionilor. Pep Guardiola a reuşit tripla campionat, Cupă, Liga Campionilor şi la FC Barcelona, în 2009.

Guardiola a înregistrat sâmbătă victoria cu numărul 300 la conducerea echipei City. Spaniolul a câştigat a treia oară Liga Campionilor, după 2009 şi 2011 (ambele cu Barcelona).

A marcat Rodri (min. 68)

  • MANCHESTER CITY: Ederson – Akanji, Ruben Dias, Ake – Stones (Walker 82), Rodri – Bernardo Silva, De Bruyne (Foden 36), Gundogan (cpt), Grealish – Haaland. ANTRENOR: Josep Guardiola.
  • INTER: Onana – Darmian (D’Ambrosio 84), Acerbi, Bastoni (Gosens 76) – Dumfries (Bellanova 76), Barella, Brozovic (cpt), Hakan Calhanoglu (Mkhitaryan 84), Dimarco – Lautaro Martinez, Dzeko (Lukaku 57). ANTRENOR: Simone Inzaghi.

Afla mai multe despre: intersimone inzaghichampions leaguemanchester city 

viewscnt
Articole similare