Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia Soranei Cîrstea, în urma ieşirii nervoase de la Grampians Trophy: ”Mai sunt şi zile proaste, însă asta nu înseamnă că nu există respect reciproc”

Reacţia Soranei Cîrstea, în urma ieşirii nervoase de la Grampians Trophy: ”Mai sunt şi zile proaste, însă asta nu înseamnă că nu există respect reciproc”

Tenis

Comentarii

Sorana Cîrstea, locul 68 WTA, a oferit un interviu, exclusiv, pentru treizecizero.ro. Prin acest intermediu, sportiva a discutat despre diverse subiecte de interes, printre care şi episodul tensionat cu antrenorul său, din meciul împotriva lui Ann Li, locul 69 WTA.

Sorana Cîrstea a încheiat 2020, în stil. Locul 68 WTA a reuşit să câştige turneul W100+H, din Emiratele Unite. La 2 luni după acesta, românca a venit la Grampians Trophy, cu speranţe mari. Însă, în sferturi, Cîrstea a fost învinsă de Li Ann, cu scorul de 6-3, 6-1. În timpul partidei, sportiva de 30 de ani a avut o faimoasă cădere nervoasă şi a cerut arbitrului să îi sancţioneze antrenorul, pentru că vorbea prea mult. În interviul acordat recent, Sorana adresează acel moment şi discută despre relaţia ei cu colaboratorii săi.

"Au fost foarte fericiţi (n.r - echipa sa). Ei credeau în mine şi erau foarte motivaţi. Simţeau că pot să o bat . Mi-au transmis foarte multă energie pozitivă. Şi, din nou, chit că s-au scris foarte multe lucruri, am o echipă de care sunt mândră. Comunic foarte bine cu ei. Mai sunt şi zile proaste, însă asta nu înseamnă că nu există respect reciproc” a declarat Cîrstea.

”Sunt o persoană destul de matură, ştiu când fac anumite greşeli şi pot să îmi asum greşelile alea şi să vin să-mi cer scuze. Însă am o echipă în care am încredere, sunt fericită cu ea, şi cred eu că se şi vede în rezultate, se vede că există o unitate şi ei sunt primii care au încredere în mine şi îmi văd potenţialul" a mai adăugat românca, pentru treizecizero.ro.

Sorana s-a calificat în turul 3 la Australian Open. Adversara ei va fi Marketa Vondrousova, fostă finalistă la Roland Garros, în 2019. Meciul va avea loc vineri dimineaţa, de la ora 2.

Afla mai multe despre: tenissorana cîrstea 

viewscnt
Articole similare