Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia tranşantă a lui Nelu Varga despre o eventuală demitere a lui Dan Petrescu: ”Să fie clar”

Reacţia tranşantă a lui Nelu Varga despre o eventuală demitere a lui Dan Petrescu: ”Să fie clar”

CFR Cluj

Comentarii

Nelu Varga a avut o reacţie tranşantă după ce a apărut informaţia că Dan Petrescu urmează să fie demis.

CFR Cluj nu traversează cea mai bună perioadă şi eşecul cu 2-0 în faţa Rapidului ar fi aprins din nou spiritele în Gruia.

Gazeta Sporturilor a scris că Nelu Varga s-a enervat şi ar fi vrut să-l schimbe pe Dan Petrescu. Într-o primă reacţie, patronul lui CFR Cluj a făcut câteva declaraţii în care lămureşte situaţia.

Reacţia lui Nelu Varga despre informaţia că vrea să-l demită pe Dan Petrescu

Dan Petrescu l-a înlocuit pe Marius Şumudică, dar rezultatele n-au fost pe măsura aşteptărilor. CFR Cluj nu are nicio victorie în grupele Conference League şi riscă să rateze prezenţa în primăvara competiţiei.

În plus, în campionat dă semne că pierde viteză după ce a pierdut cu 2-0 în faţa Rapidului. În tot acest context, Gazeta Sporturilor a scris că Nelu Varga a decis că este nevoie de o nouă schimbare de antrenor.

Patronul lui CFR Cluj a avut o reacţie tranşantă şi susţine că nu s-a pus problema să încerce să scape de Dan Petrescu:

”Să fie clar, nici nu se pune problema despărţirii de Dan. De-abia s-a întors în club, cum să faci performanţă în câteva săptămâni?

Sunt doar ”şopârle” aruncate deliberat în presă de cei care au plecat de aici şi bagă tot felul de influenţe prin prieteni ziarişti. Le e ciudă că nu mai sunt la CFR, unde au avut o viaţă bună”, a spus Nelu Varga pentru playsport.ro.

Omul de afaceri nu-şi doreşte să-l lase pe Dan Petrescu să plece nici măcar la naţională, după ce Mirel Rădoi a anunţat că nu va mai continua.

Dan Petrescu are la CFR Cluj o clauză de reziliere de 400.000 de euro, pe care FRF ar fi fost vrut să o achite. Însă Nelu Varga spune că Dan Petrescu nu este ţinut la CFR doar de acea clauză:

”Între mine şi Dan există o relaţie specială. Discutăm şi de omenie, nu doar de bani. Indiferent ce demersuri ar face Federaţia, Dan nu va pleca acum de la Cluj”, a mai spus Neluţu Varga.

Afla mai multe despre: nelu varga 

viewscnt
Articole similare