Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţiile presei din străinătate după înfrâgerea Simonei Halep în faţa americancei: "Prestaţie uriaşă din partea Serenei"

Reacţiile presei din străinătate după înfrâgerea Simonei Halep în faţa americancei: "Prestaţie uriaşă din partea Serenei"

Sporturi

Comentarii

”Serena Williams a depăşit-o pe Simona Halep şi va avea o semifinală spectacol cu Naomi Osaka. În faţa româncei, Serena a dominat tot timplul.”

Înfrângerea Simonei Halep a ajuns printre primele rânduri ale publicaţiilor internaţionale de presă. Românca a pierdut în mai puţin de o oră şi jumătate la finalul unui meci în care a fost dominată de americanca Serena Williams la toate capitolele.

Serena Williams dă timpul înapoi şi obţine o nouă victorie superbă în faţa Simonei Halep. Serena este pregătită să egaleze recordul lui Margaret Court. Mai pregătită fizic ca oricând de la revenirea pe teren, Serena a avut nevoie de doar 82 de minute pentru a obţine victoria. A arătat o mobilitate incredibilă împotriva uneia dintre jucătoarele cu cea mai bună deplasare din teren.” scrie Daily Mail.

Serena Williams a ajuns în semifinalele Australian Open. Este pentru a 9-a oară când americanca accede în penultima rundă a unui turneu pe care l-a câştigat de 7 ori. Meciul a fost unul pe contre şi a arătat o jucătoare în formă care s-a mişcat cu agilitate pe tot terenul, la care trebuie să adăugăm un tenis ofensiv prin care a dominat-o pe Halep.” a scris Marca.

Serena Williams este din ce în ce mai aproape de realizarea visului de a câştiga un al 24-lea titlu de Grand Slam, egalând astfel recordul al lui Margaret Court. Serena a pierdut doar un set până acum la acest turneu, iar acum a învins numărul 2 WTA de o manieră categorică.” a punctat AS.

Serena Williams a depăşit-o pe Simona Halep şi va avea o semifinală spectacol cu Naomi Osaka. În faţa româncei, Serena a dominat tot timplul.” au scris cei de la CNN.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: australian open 

viewscnt
Articole similare