Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid a câştigat lupta cu Barcelona pentru jucătorul de 100.000.000 de euro din Serie A

Real Madrid a câştigat lupta cu Barcelona pentru jucătorul de 100.000.000 de euro din Serie A

Inter Milano

Comentarii

De doi ani de zile, Real Madrid şi Barcelona se luptă pentru semnătura unuia dintre cei mai buni fundaşi centrali din lume, a anunţat chiar impresarul său. Tot din spusele lui reiese faptul că gruparea Los Blancos a câştigat duelul.

Mithat Halis, impresarul lui Milan Skriniar (24 de ani), a dezvăluit că prima oară când granzii din Spania şi-au manifestat interesul pentru serviciile clientului său a fost în urmă cu doi de ani de zile. De atunci, Real Madrid a dat semne că îl doreşte cu adevărat pe fundaşul slovac de la Inter Milano. 

"Acum Real Madrid este foarte aproape de un acord cu Inter Milano pentru că îl vor şi au nevoie de el mai mult decât Barcelona", a declarat Halis, potrivit cotidianului spaniol AS. 

Totodată, impresarul lui Skriniar a dezvăluit că Real l-a dorit şi în vară, însă acum şansele sunt mult mai mari să îl aducă pe "Santiago Bernabeu". 

100 DE MILIOANE DE EURO PENTRU MILAN SKRINIAR

Acesta ar fi preţul fundaşului central, a spus-o chiar agentul său. El a fost cumpărat de Inter în 2017, de la Sampdoria, pentru 34 de milioane de euro, iar doar şase luni mai târziu Manchester City a făcut o ofertă de 55 de milioane, ofertă refuzată de clubul italian. În acest moment, el este cotat la 65 de milioane de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com. 

Crescut de MSK Zilina, Skriniar a ajuns în Italia în 2016, fiind cumpărat de Sampdoria pentru doar şase milioane de euro. Fundaşul slovac a trecut recent de 100 de meciuri în tricoul lui Inter, pentru care a înscris şi patru goluri. 

Afla mai multe despre: skriniarreal madrid 

viewscnt
Articole similare