Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid a reacţionat după plecarea lui Zidane şi dă marea lovitură: ”Semnează în următoarele zile”

Real Madrid a reacţionat după plecarea lui Zidane şi dă marea lovitură: ”Semnează în următoarele zile”

Real Madrid

Comentarii

Potrivit Goal Espana, Real Madrid îl aduce pe Luis Campos în conducerea clubului.

Real Madrid a rămas fără Zidane şi negociază cu Pochettino şi Antonio Conte. Între timp, conducerea blanco îşi aduce întăriri. Unul dintre cei mai râvniţi oameni de fotbal în acest moment, portughezul Luis Campos, va fi cooptat în conducerea clubului, anunţă Goal Espana.

”Există luni de conversaţii între părţi, astfel că în următoarele zile se va produce şi numirea” Campos este apropiat de Florentino Perez, dar şi de directorul general, Jose Angel Sanchez, de aproape zece ani. Are meritul de a-l fi descoperit pe Mbappe la Monaco (foto sus) şi este parte integrantă din reuşita de senzaţie a lui Lille în Ligue 1” scrie sursa citată.

Campos a fost în conducerea madrilenilor pe vremea lui Jose Mourinho, el fiind adus în rolul de director sportiv la acea vreme, chiar de către tehinicianul portughez. Dacă va reveni în conducerea Realului, el ar urma să ocupe acelaşi rol. Lille OSC a câştigat al patrulea titlu de campioană a Franţei, primul din 2011, după ce a învins, în deplasare, cu scorul de 2-1 (2-0), pe Angers, în etapa a XXXVIII-a, ultima, a campionatului. Campos a fost considerat o piesă cheie în miracolul produs de echipa antrenată de Galtier.

Afla mai multe despre: luis campos 

viewscnt
Articole similare