Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid - PSG, miercuri, 21:45, Telekom Sport 1 | Zidane nu se teme de demitere: ”Nu e ca o finală, nu simt nicio presiune”

Real Madrid - PSG, miercuri, 21:45, Telekom Sport 1 | Zidane nu se teme de demitere: ”Nu e ca o finală, nu simt nicio presiune”
Comentarii

Miercuri, de la 21:45, ziua îndrăgostiţilor de fotbal se sărbătoreşte la Telekom Sport 1. Real Madrid şi PSG promit un meci de gală în optimile Ligii Campionilor.

Zinedine Zidane mai are o singură şansă pentru a continua la Real: să câştige Liga Campionilor! Chiar şi-aşa, antrenorul francez anunţă că nu simte nicio presiune şi nu este îngrijorat de viitorul său la Madrid.

Nu este ca o finală pentru mine, este un meci de Champions League în care vrem să facem un joc bun. Ca urmare a acestui lucru şi a echipei de care dispunem avem multe posibilităţi de a câştiga. În rest nu mă gândesc la ce s-ar putea întâmpla în viitor.

Restul lucrurilor nu le pot controla. Toate meciurile şi antrenamentele sunt importante pentru mine. Viitorul meu nu este important. Nu simţim nicio presiune, dimpotrivă, suntem încântaţi că putem să jucăm asemenea partide, pentru care trăim şi pe care le dorim. Lume vrea să vadă un meci mare de fotbal'', a declarat Zidane la conferinţa de presă dinaintea meciului de miercuri cu PSG.

AICI AI TOATE DETALIILE DESPRE REAL - PSG

Afla mai multe despre: realpsgzidane 

viewscnt
Articole similare