Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Replica primită de Adrian Mutu după ce a spus despre Rareş Ilie că e puturos: "Fără să se supere Adi pe mine, dar şi el era" | EXCLUSIV

Replica primită de Adrian Mutu după ce a spus despre Rareş Ilie că e puturos: "Fără să se supere Adi pe mine, dar şi el era" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Expertul Telekom Sport, Constantin Zotta, a comentat declaraţia oferită de antrenorul Rapidului, Adrian Mutu, despre fotbalistul Rareş Ilie, în urma debutului tehnicianului pe banca vişiniilor.

Constantin Zotta, despre Adrian Mutu

La finalul victoriei cu Academica Clinceni, Adrian Mutu a tras primele concluzii. Antrenorul Rapidului a vorbit şi despre Rareş Ilie, căruia i-a transmis, părinteşte, că "e cam puturos". 

Constantin Zotta şi-a adus aminte de jucătorul Adrian Mutu şi a descifrat declaraţia antrenorului. 

"Fără să se supere Adi pe mine, dar şi el era puturos câteodată, dar uite la ce nivel a ajuns. Dacă nu are de învăţat (n.r. - Rareş Ilie) de la Mutu, atunci de la cine? Şi poate această evaluare a fost făcută pentru a-l motiva. Mi-a plăcut copilul asta, este tânăr, se pare că este un tip inteligent şi are perspective. Poate Adi Mutu are încredere în el şi vrea să îl sustină mai mult decât pe ceilalţi", a declarat fostul oficial al Rapidului. 

Expertul Telekom Sport a vorbit şi despre Kait şi Vojtus, două dintre achiziţiile giuleştenilor din acest sezon. 

"Mi-au plăcut Kait mult şi Vojtus. Dacă se reface rapid (n.r. - Vojtus, accidentat la meciul cu Academica Clinceni), are jucători buni şi cred că punctul forte îl reprezintă portarul (n.r. - Horaţiu Moldovan), linia de fund, dacă sunt prezenţi toţi acei fundaşi cu care ne-am obişnuit şi zona centrală a liniei de mijloc. 

Cred că acum lupta este pentru puncte. Rapid deja are o problemă, nu este nici pe locul şapte, nici pe opt. Botoşani a căzut dincolo de linie şi, dacă tot a pierdut play-off-ul în ultima secundă, o să îşi dorească să lupte pentru un loc în cupele europene. Mai sunt şi alte echipe care au arătat un joc bun, UTA, Sepsi, Dinamo în mare, aproape şi-a rezolvat problema", a mai spus Constantin Zotta. 

Mihai Iosif a ratat play-off-ul Ligii 1 şi a fost înlocuit cu Adrian Mutu. Rapid Bucureşti e pe locul nouă în campionat, cu 40 de puncte, înainte de meciurile din play-out. 

Afla mai multe despre: adrian mutuconstantin zottarapid bucurestirares ilie 

viewscnt
Articole similare