Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

REPORTAJ EXCLUSIV | Aici vor juca tricolorii lui Rădoi. Cum arată arenele pe care va evolua naţionala României de tineret la Euro 2019

REPORTAJ EXCLUSIV | Aici vor juca tricolorii lui Rădoi. Cum arată arenele pe care va evolua naţionala României de tineret la Euro 2019
Comentarii

Naţionala de tineret va juca pe stadioanele din San Marino şi Cesena cele trei partide din grupe de la Campionatul European. Sunt două dintre cele şase arene care vor găzdui meciuri de la turneul final.

Naţionala de tineret va debuta pe 18 iunie la Campionatul European. Primul duel  va fi contra Croaţiei pe stadionul unde naţionala din San Marino dispută meciurile de pe teren propriu. Este cea mai mică arenă care va găzdui meciuri de la turneul final. Are o capacitate de 6.600 de locuri, iar UEFA a decis încă de acum că la fiecare meci se vor vinde maximum 4.700 de bilete.

"Mă aşteptam, sincer, prin prisma românilor, a comunităţii din Italia, să jucăm toate cele trei meciuri la Cesena. Va fi bătaie foarte mare, aşa că, sfatul meu pentru cei care vor să vină e să îşi ia biletul din timp" , a declarat Vlad Munteanu pentru Telekom Sport.

Partidele cu Anglia şi Franţa se vor disputa pe o arenă mult mai mare, Stadio Comunale di Cesena. Are o capacitate de 23.800 de locuri. UEFA a cerut ca gazonul sintetic să fie înlocuit cu iarbă naturală pentru turneul final. Stadionul este bine cunoscut de doi dintre foştii atacanţi ai naţionalei. Adrian Mutu şi Daniel Pancu au jucat câte un sezon pentru bianco-nerri.

 

Afla mai multe despre: stadioanemirel radoiromaniatineret 

viewscnt
Articole similare