Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Retrogradarea, adusă pentru prima dată în discuţie la Dinamo! "Nicio şansă cu nivelul ăsta. Aşa baţi U Cluj, Voluntari?"

Retrogradarea, adusă pentru prima dată în discuţie la Dinamo! "Nicio şansă cu nivelul ăsta. Aşa baţi U Cluj, Voluntari?"

Dinamo București

Comentarii

Experţii Orange Sport, Constantin Zotta şi Basarab Panduru, au tras concluzii îngrijorătoare pentru Dinamo Bucureşti, care a înregistrat a treia înfrângere din trei meciuri, în Superliga.

Îngrijorare la Dinamo după ce Superliga a început dezastruos pentru "câini"

Sepsi OSK a învins luni, în deplasare, scor 3-0, Dinamo Bucureşti, în ultimul meci al etapei a treia din Superligă. Covăsnenii sunt pe locul 3 în clasament, cu 7 puncte, în timp ce Dinamo este lanterna roşie, ocupând locul 16, fără punct câştigat în trei etape.

Dinamo va avea serios de recuperat în perioada următoare, după începutul slab de sezon, dar nici măcar lotul nu conferă siguranţa că Ovidiu Burcă va reuşi să redreseze echipa. 

"Ţi se pare că Dinamo începe să joace cu U Cluj şi devine mare favorită? Crezi că are doar ceva şanse. Are şanse dacă zici că e Dinamo, dar dacă te uiţi la joc zici că sunt mari probleme. Dacă te uiţi la jucători e şi mai mare problema. 

Te uiţi pe cine bagi de pe bancă şi vrei să scjhimbi rezultatul, cu Roşu, Florescu. Nu poţi niciodată să întorci un rezultat aşa. Prima repriză a părut echilibrată, cu ocazia cea mai mare a lui Politic, dar acolo e meritul lui Niczuly. 

Nu e rău ce face Burcă, ce încearcă să facă să iasă cu mingea la picior, dar depinde şi de ce adversar ai în faţă, cu cine poţi juca, cu cine faci pase. El îi învaţă ce trebuie să facă, dar ai cu cine?", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport. 

În discuţie a intervenit şi Constantin Zotta, care a rostit pentru prima dată temerea dinamoviştilor din acest sezon. 

"Nicio şansă (n.r. - de salvare de la retrogradare) cu nivelul ăsta. Aşa baţi U Cluj, Voluntari?", a spus fostul arbitru, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: dinamo sepsibasarab panduruconstantin zottaretrogradare dinamo 

viewscnt
Articole similare