Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dîncu vrea să ajute şi Dinamo, după ce s-a implicat la CSA Steaua! "Sunt în legătură cu ei. Legal aş face-o oricând" | EXCLUSIV

Dîncu vrea să ajute şi Dinamo, după ce s-a implicat la CSA Steaua! "Sunt în legătură cu ei. Legal aş face-o oricând" | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Fostul ministru al Apărării, Vasile Dîncu, a recunoscut că Dinamo a fost clubul său de suflet în copilărie, iar în ultima intervenţie şi-a manifestat intenţia de a ajuta echipa din "Ştefan cel Mare", dacă va fi nevoie.

Dinamovist de mic, Vasile Dîncu s-a implicat pentru ca Steaua Bucureşti să poată promova în Superliga

Revenirea FCSB în Ghencea, de data aceasta în mod oficial, l-a făcut pe Vasile Dîncu să spună că echipa din Berceni are şi un alt motiv pentru a face acest pas, pe lângă încasările mai mari pe care le aşteaptă Gigi Becali din bilete. 

Pentru Orange Sport, Vasile Dîncu a dezvăluit că Stadionul Steaua nu trebuie neapărat să producă profit şi a vorbit despre trecutul său, dar şi mâna de ajutor pe care ar fi dispus s-o dea echipei sale de suflet din copilările, Dinamo Bucureşti. 

"Eu sunt dinamovist din copilărie. Sunt dinamovist prin identitatea mea de copil. Sigur, acum sunt foarte apropiat şi de CFR Cluj, şi de Steaua, pentru că am cunoscut aceşti oameni, suporteri, prieteni foarte mulţi.

Nu sunt un microbist cum sunt unii, fanul exclusiv al unui club, nu ţin doar cu un singur club şi restul sunt indezirabile. Am foarte multe cluburi pe care le simpatizez.

Clubul copilăriei mele este Dinamo. Bineînţeles. Sunt în legătură cu cei de la Dinamo, am prieteni foarte mulţi la Dinamo şi, dacă aş putea ajuta cu ceva, în mod legal, să-i sprijin, aş face-o oricând", a declarat Vasile Dîncu pentru Orange Sport. 

Fostul ministru al Apărării este unul dintre semnatarii proiectului de modificare a Legii educaţiei fizice şi sportului pentru ca Steaua să promoveze în Superliga. Acelaşi Vasile Dîncu a fost surprins în deplasarea lui CFR Cluj din Conference League, de pe terenul lui Lazio, alături de acţionarul fostei campioane, Nelu Varga. 

Afla mai multe despre: vasile dincuvasile dincu dinamovistvasile dincu steauafcsb stadionul steauafcsb in ghencea 

viewscnt
Articole similare