Experiențe împreună.
You are here:

Revenire de mare campion în Europa! Răzvan Lucescu, la o SUPER CAMPIOANĂ cu buget uriaş: anunţ de ultimă oră

Revenire de mare campion în Europa! Răzvan Lucescu, la o SUPER CAMPIOANĂ cu buget uriaş: anunţ de ultimă oră

Stranieri

Comentarii

Răzvan Lucescu este unul dintre cei mai bine cotaţi antrenori români, iar rezultatele din ultimele sezoane l-au adus pe radarul lui Fenerbahce, care l-a dorit şi pe Mircea Lucescu, pe postul de director sportiv, dar acesta din urmă i-a refuzat pe turci.

Fenerbahce este una dintre echipele istorice ale Turciei, cu 19 titluri de campioană, şase Cupe ale Turciei şi nouă Supercupe ale Turciei. Deşi în acest moment traversează o perioadă mai slabă, fiind doar pe locul şapte în prima ligă turcă, Fenerbahce rămâne o forţă, care a transferat în ultimele sezoane fotbalişti precum: Raul Meireles, Moussa Sow, Simon Kjaer, Nicolas Anleka, Giuliano, Nani sau Robin van Persie.

Lasă Răzvan Lucescu milioanele din Arabia Saudită? Al Hilal îl poate pierde după interesul lui Fenerbahce

Antrenorul român a câştigat notorietate în Europa, odată cu cucerirea titlului în Grecia, cu PAOK, un moment istoric pentru clubul elen. Apoi, Răzvan Lucescu a plecat în Arabia Saudită, la Al Hilal, unde conduce campionatul în acest moment, fiind la şase puncte de locul secund, Al Nassr.

Conform informaţiilor din Turcia, Fenerbahce şi-a alcătuit o listă cu posibilii antrenori ai clubului, iar variantele sunt Răzvan Lucescu şi Erol Bulut.

La Fenerbahce, unde incertitudinea este prezentă, conducerea deja gândeşte sezonul următor. În privinţa mutărilor, alternativele sunt Mircea Lucescu şi Christoph Daum pentru postul de director sportiv şi Răzvan Lucescu şi Erol Bulut pentru postul de antrenor”, notează asistanaliz.com.

Dacă varianta Răzvan Lucescu rămâne în picioare, posibila venire a lui Mircea Lucescu nu mai e de actualitate. Serdar Saridag, un cunoscut jurnalist sportiv din Turcia, susţine că Mircea Lucescu a fost contactat recent de Fenerbahce, care i-a făcut o propunere: "Cei de la Fenerbahce s-au întâlnit cu Mircea Lucescu, dar antrenorul român a refuzat oferta", a dezvăluit Saridag, citat de Sabah.

Dacă în ceea ce îl priveşte pe Răzvan Lucescu sumele n-au fost dezvăluite, conform jurnaliştilor turci, Mircea Lucescu a fost ademenit cu un salariu de un milion de euro pentru cele 9 meciuri rămase de disputat în actuala stagiune.

Recent, Fenerbahce a rămas fără antrenorul principal. La începutul acestei luni, Ersun Yanal a rupt contractul cu turcii, iar Zeki Murat Göle condus echipa din acel moment.

 

 

viewscnt
Articole similare
L-a ajutat sa iasa din inchisoare dupa 23 de ani si s-a maritat cu el. Povestea fascinanta a unei...