Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire de senzaţie în Liga 1. Fernando Varela, negocieri avansate cu clubul care visează titlul după ani lungi de aşteptare

Revenire de senzaţie în Liga 1. Fernando Varela, negocieri avansate cu clubul care visează titlul după ani lungi de aşteptare

Fotbal intern

Comentarii

Fernando Varela se află în negocieri pentru revenirea în Liga 1, unde ar putea ajunge comanda unui fost antrenor.

Revenire de senzaţie în Liga 1. Fernando Varela, negocieri avansate cu clubul care visează titlul după ani lungi de aşteptare

Fernando Varela este jucătorul celor de la PAOK Salonic, dar asta doar până la finalul sezonului actual.

Internaţionalul din Capul Verde îşi termină contractul în vară cu formaţia din Grecia, iar angajamentul nu va fi prelungit.

În situaţia de faţă, acesta este liber să negocieze cu orice club doreşte, club ce îl va putea aconta gratis, punându-se doar problema salariului jucătorului.

Astfel, Varela ar putea reveni în Liga 1. Conform Prosport, fundaşul central este dorit la Univeristatea Craiova, iar negocierile sunt intense.

În Bănie îl aşteaptă Laurenţiu Reghecampf, fostul său antrenor de la FCSB. Formaţia patronată de Mihai Rotaru l-a dorit pe Varela şi în iarnă.

Fernando Varela nu este străin de fotbalul românesc. Acesta a ajuns prima dată în Liga 1 la Vaslui, liber de contract, după mai multe experienţă în Portugalia.

După un singur an petrecut la clubul din Moldova, apărătorul central a făcut trecerea la FCSB, acolo unde a cunoscut cele mai mari satisfacţii pe care le-a trăit în România.

În trei petrecuţi la formaţia bucureşteană, Varela a câştigat de două ori campionatul (2014, 2015) şi a jucat în grupele Ligii Campionilor (2013-2014).

A fost ultima perioadă prolifică a FCSB-ului atât pe plan intern, cât şi în competiţiile europene.

Din 2016, Fernando Varela s-a mutat în Grecia, la PAOK Salonic. Acolo a cucerit de patru ori Cupa internă.

A ieşit odată şi campion în Grecia. Se întâmpla în 2019, atunci când la cârma formaţiei din Salonic se afla Răzvan Lucescu. Tehnicianul român este şi acum pe banca tehnică a formaţiei elene.

În acest sezon, Fernando Varela, coechipierul român Alex Mitriţă şi antrenorul Răzvan Lucescu vor să avanseze cât mai departe alături de PAOK Salonic în fazele eliminatorii din Conference League.

În momentul de faţă, formaţia greacă este calificată în sferturile de finală, acolo unde va da peste francezii de la Olympique de Marseille.

Iar la vară, destinele lui Varela şi PAOK se vor despărţi, iar fundaşul se poate întoarce în România pe final de carieră.

Afla mai multe despre: varelacraiovafcsb 

viewscnt
Articole similare