Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire de senzaţie în Liga 1: ”Vreau să iau titlul, Cupa şi Supercupa României!” Şi-a propus să-şi ia şi cetăţenia română

Revenire de senzaţie în Liga 1: ”Vreau să iau titlul, Cupa şi Supercupa României!” Şi-a propus să-şi ia şi cetăţenia română

Superliga

Comentarii

Unul dintre cele mai interesante transferuri din Liga 1 a fost făcut de Astra, care a reuşit să-l readucă pe Kehinde Fatai. Atacantul de 29 de ani spune că vrea să ia titlul cu Astra.

Kehinde Fatai a revenit la Astra, club de la care a plecat în vara lui 2015, când Sparta Praga l-a transferat cu 500.000 de euro. Ultima oară la Dinamo Minsk, Fatai spune că a revenit cu un singur gând: să câştige campionatul cu Astra. Are însă şi alt obiectiv, să reuşească să obţină cetăţenia română.

În vremea când juca la Astra, Kehinde Fatai era unul dintre cei mai buni atacanţi din Liga 1 şi a fost adus în discuţie pentru naturalizare. Acum, jucătorul nigerian spune că nu va mai rata şansa să-şi ia cetăţenia română:

Cum te-au primit băieţii?
Ca dintotdeauna, ca acasă. Mă simt ca şi cum nu am fost plecat, toţi sunt aproape de mine. E bine.

Limba română nu ai uitat-o...
Da, mai vorbesc cu familia mea de aici.

Îţi iei cetăţenia?
Acum o să mă duc să o iau. Am fost plecat şi nu am mai putut să stau să muncesc.

Cum ai regăsit echipa?
Foarte bine. Băieţii, ca lumea, antrenorii îi cunosc de când am jucat împreună, şi Maftei, şi toţi ceilalţi... e foarte bine aşa.  

Iei un titlu cu Astra?
Eu de-aia am venit şi o să lupt până la ultimul meci să luăm titlul. Cupa, Supercupa... titlul al doilea pentru Astra ar fi foarte bine.

Kehinde Fatai a fost dorit şi de FCSB

În vârstă de 29 de ani, Fatai a jucat în 2018-2019 la Dinamo Minsk, formaţie pentru care a înscris de 8 ori. De când a plecat din România, Fatai a mai jucat pentru Club Brugge, Sparta Praga şi UFA. Acum, a rămas liber de contract.

Pe vremea când evolua în România, Fatai intrase în atenţia celor de la FCSB. Nigerianul a refuzat intenţiile roş-albaştrilor: "Am avut posibilitatea să ajung la Steaua, am primit o ofertă după primul meu sezon la Astra, dar Niculae nu m-a lăsat. În plus, Becali este un nebun! Vorbeşte prea mult la televizor, nu îmi place. Îmi aduc aminte că am marcat cu Steaua şi el vorbea urât despre mine la televizor. Zicea că un fotbalist cu numele meu nu va juca niciodată la echipa lui. Din acel moment, mi-am zis că niciodată n-o să joc pentru echipa lui", a declarat Fatai, la acea vreme.

 

Afla mai multe despre: kehinde fatai 

viewscnt
Articole similare