Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire de senzaţie la FCSB. Becali dă lovitura cu ultima mutare şi scapă de probleme. Bogdan Andone e în culmea fericirii

Revenire de senzaţie la FCSB. Becali dă lovitura cu ultima mutare şi scapă de probleme. Bogdan Andone e în culmea fericiriigalerie foto

FCSB

Comentarii

La fel ca-n sezonul trecut, FCSB are mari probleme în linia defensivă. Însă, spre deosebire de Nicolae Dică sau de Mihai Teja, care n-au avut soluţii în zona centrală, acum, Bogdan Andone are mari bătăi de cap din cauza părţilor laterale.

Romario Benzar şi Junior Morais s-au despărţit de FCSB, la finalul săptămânii trecute, pentru a semna cu Lecce, respectiv cu Gaziantep Gazişehir. Dacă pe partea dreaptă, după plecarea lui Benzar, Bogdan Andone îl are pe Claudiu Belu, antrenorul roş-albaştrilor are mari probleme în partea stângă a defensivei.

Alexandru Stan a suferit o accidentare grea în luna martie şi încă se recuperează, în timp ce, Becali încă n-a reuşit să facă vreun transfer în această vară. În ciuda faptului că patronul vicecampioanei a anunţat că transferul lui Bradley de Nooijer este rezolvat, până la urmă, fundaşul stânga olandez a refuzat să vină la FCSB şi a preferat să rămână la FC Viitorul.

În plus, deşi a făcut o ofertă de un milion de euro pentru Florin Ştefan, momentan, Gigi Becali n-a primit niciun răspuns de la oficialii lui Sepsi. Astfel, Bogdan Andone este nevoit să improvizeze şi să-i folosească pe postul de fundaş stânga pe Mihai Roman şi pe Mihai Bălaşa.

Revenire de senzaţie la FCSB. Becali scapă de griji

Becali poate scăpa şi fără un transfer. Marko Momcilovic n-a mai jucat un meci oficial de aproximativ un an, însă este foarte aproape de a reveni la antrenamente alături de colegii săi. Fundaşul stânga de 32 de ani se recuperează după intervenţia chirurgicală la care a fost supus la începutul lunii mai.

În ultimul an, Momcilovic a avut o leziune musculară, apoi a trecut prin două operaţii de hernie de disc. Recuperarea sârbului merge foarte bine şi datorită aparatelor de ultimă generaţie de care beneficiază baza celor de la FCSB, din Berceni. Momcilovic se recuperează cu Anti-Gravity treadmill, un aparat de 36 de mii de euro care foloseşte tehnologie de la Nasa şi care este utilizat şi de cluburile uriaşe din fotbalul european. Gareth Bale, Harry Kane, Paul Pogba sau Conor McGregor sunt doar câteva dintre vedetele care au folosit acest aparat.

Afla mai multe despre: fcsbbogdan andonesteauabecali 

viewscnt
Articole similare