Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire de senzaţie la Real Madrid! Mutarea făcută azi de Ancelotti: ”E cel mai bun!”

Revenire de senzaţie la Real Madrid! Mutarea făcută azi de Ancelotti: ”E cel mai bun!”

Real Madrid

Comentarii

Potrivit presei spaniole, Real Madrid are un nou antrenor cu portarii: Lluis Lopis.

Unul dintre cei mai buni antrenori cu portarii din fotbalul iberic, Lluis Lopis a revenit la Real Madrid. El va face parte din staff-ul condus de italianul Carlo Ancelotti, începând cu stagiunea viitoare.

Llopis este o figură foarte cunoscută iubitorilor fotbalului din Spania, în special celor care urmăresc Real Madrid. A lucrat la nivel de juniori între 2005 şi 2008, apoi la nivelul primei echipe între 2015 şi 2018.

El nu a colaborat niciodată cu Ancelotti, în contextul în care italianul a părăsit Capitala Spaniei în mai 2015. Llopis a venit la Madrid două luni mai târziu, iar în prima sa experienţă la echipa mare a colaborat cu Rafael Benitez, Zinedine Zidane şi Julen Lopetegui. Llopis a plecat la Real Sociedad în 2018 şi a continuat să fie privit drept un antrenor de top: ”Este cel mai bun din Spania pe ceea ce face” consideră presa iberică.

Keylor Navas îi datorează cariera

Lluis Lopis a început să antreneze la Real Madrid în 2005. A fost antrenor cu portarii la nivelul echipei U17 a clubului, dar apoi a plecat pentru trei ani la Athletic Bilbao. A îmbrăţişat proiectul celor de la Mallorca în iulie 2012, pentru ca din 2013 să meargă la Levante.

Potrivit presei spaniole, progresul uriaş al portarului costa-rican, Keylor Navas i se datorează lui Llopis: ”El l-a transformat în ceea ce e este astăzi. I-a calibrat jocul de picior, i-a îmbunătăţit ieşirile pe centrări şi aportul adus echipei în situaţii de unu contra unu” scrie presa spaniolă.

Un tip extrem de dedicat, Llopis s-a regăsit cu Navas la Real Madrid, acolo unde antrenorul cu portarii a lucrat timp de trei sezoane, până în iulie 2018, când a plecat la Real Sociedad.

În vârstă de 56 de ani, Luis Llopis Portugal s-a născut la San Sebastian şi a fost mulţi ani parte din staff-ul lui Joaquin Caparros, unul dintre cei mai cunoscuţi tehnicieni spanioli. Alături de Caparros, Llopis a lucrat între 2008 şi 2015, până când a revenit la Real Madrid.

La Sociedad şi-a pus amprenta pe ascensiunea lui Alejandro Remiro, portarul titular al lui Imanol Alugacil, care a impresionat stagiunea trecută de La Liga.

La Madrid, Llopis nu vine singur. Pe lângă el, staff-ul lui Ancelotti îl primeşte şi pe Alain Sola, un membru al echipei medicale a lui Sociedad, scrie Noticias de Gipuzkoa.

Afla mai multe despre: ancelottireal madridlluis lopis 

viewscnt
Articole similare