Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire importantă în lotul lui Liverpool. Anunţul lui Jurgen Klopp despre drama prin care a trecut Luis Diaz: ”Nu vrem să forţăm nimic”

Revenire importantă în lotul lui Liverpool. Anunţul lui Jurgen Klopp despre drama prin care a trecut Luis Diaz: ”Nu vrem să forţăm nimic”

Liverpool

Comentarii

Luis Diaz (26 de ani) ar putea reveni în lotul lui Liverpool la meciul cu Luton, după drama personală a jucătorului columbian.

Revenire importantă în lotul lui Liverpool. Anunţul lui Jurgen Klopp cu privire la Luis Diaz

Antrenorul echipei Liverpool, Jurgen Klopp, a afirmat, vineri, că Luis Diaz ar putea reveni duminică pe teren pentru a 11-a etapă din Premier League. Pe locul patru în clasament, Liverpool va evolua cu Luton.

Din cauza situaţiei sale personale foarte complicate, atacantul columbian a ratat ultimele două meciuri ale echipei sale, împotriva Nottingham Forest (3-0) şi Bournemouth (2-1).

Părinţii săi, Luis Manuel Diaz şi Cilenis Marulanda, care de atunci a fost eliberată, au fost răpiţi pe 28 octombrie dintr-o benzinărie din oraşul natal al familiei, în apropiere de graniţa cu Venezuela, de bărbaţi înarmaţi care mergeau cu o motocicletă.

După ce a mers în Columbia, Luis Diaz s-a întors la Liverpool săptămâna aceasta.

"Va decide dacă este disponibil sau nu. Dacă se simte bine, va fi alături de grup. Nu vrem să forţăm nimic, doar aşteptăm veştile bune.

A fost la antrenament în urmă cu două zile. Când este cu coechipierii e bine, dar se vede că nu a dormit prea mult. Tot ce ne poate da puţină speranţă este binevenit", a precizat Klopp.

Meciul dintre Luton Town şi Liverpool este programat duminică, 5 noiembrie, de la ora 18:30, în etapa a 11-a din Premier League.

Afla mai multe despre: liverpoolluis diazjurgen klopp 

viewscnt
Articole similare