Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revine Cristiano Ronaldo la Real Madrid? Ce detaliu a remarcat presa din Spania. Portughezul, mutare de ultimă oră pe bani grei

Revine Cristiano Ronaldo la Real Madrid? Ce detaliu a remarcat presa din Spania. Portughezul, mutare de ultimă oră pe bani grei

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Spaniolii visează la revenirea lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid.

Brandul CR7 Pestana, deţinut de Cristiano Ronaldo a anunţat o nouă tranzacţie importantă. Grupul Pestana şi Cristiano Ronaldo au anunţat deschiderea unui nou hotel, care va fi amplasat in centrul Capitalei Spaniei.

Spaniolii visează la revenirea lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid

30 de milioane de euro investeşte brandul în acest proiect, dintre care 15 milioane de euro vin pe filiera Cristiano Ronaldo, adică 50% din investiţia totală în noul hotel de 5 stele. Locaţia aleasă este una de lux: Gran Via, una dintre cele mai importante artere din Madrid.

Va fi cel de-al treilea hotel inaugurat de grupul CR7 Pestana, dar primul din afara Portugaliei. Presa din Spania crede că locaţia aleasă de Ronaldo nu este una întâmplătoare. Relaţia portughezului cu oraşul în care a locuit 9 ani de zile este in continuare una puternică.

Cristiano Ronaldo şi-a deschis o clinică de transplant de păr tot in Madrid, sub acelaşi brand şi are in continuare în cartierul La Finca o superbă casă evaluată la 20 de milioane de euro.

Cristiano Ronaldo a scris ISTORIE la Real Madrid

451 de goluri a înscris Cristiano Ronaldo pentru Real Madrid, care l-a transferat de la Manchester United, în 2009, pentru 94 de milioane de euro.

În perioada petrecută pe Santiago Bernabeu, atacantul portughez s-a transformat într-un fotbalist complet. Adus din postura de deţinător al Balonului de Aur, Cristiano Ronaldo şi-a adăugat în palmares încă patru astfel de trofee şi 16 trofee pe plan colectiv, printre care patru Ligi ale Campionilor, dintre care trei la rând.

După câştigarea ultimului trofeu – la finalul meciului Real Madrid - Liverpool 3-1, din finala Ligii Campionilor de la Kiev –, Cristiano Ronaldo a anunţat, însă, că nu este sigur dacă va mai continua la Real Madrid şi din sezonul viitor, pentru ca o lună mai târziu să fie transferat de Juventus Torino, pentru 117 milioane de euro. Spaniolii speră acum că Ronaldo se apropie tot mai mult de o revenire la Real Madrid, una care pare insă aproape imposibilă.

În ultimele 7 meciuri de campionat, Cristiano Ronaldo are 11 goluri marcate pentru Juventus Torino, iar în noul an a reuşit deja să puncteze de 3 ori în primele două meciuri disputate.

În plus, Cristiano Ronaldo este singurul fotbalist din lume care a marcat minim 15 goluri în fiecare din ultimele 14 sezoane disputate în campioantele de top ale Europei. Dacă Ronaldo a descoperit sau nu elixirul tinereţii vom putea urmări în continuare la Telekom Sport. Serie A şi UEFA Champions League, competiţii în care Cristiano este implicat direct alături de echipa sa continuă pe canalele Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoreal madridjuventus 

viewscnt
Articole similare