Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revoluţia de 200 de milioane de euro de la Real Madrid! Pleacă 10 jucători pentru a le face loc lui Mbappe, Haaland şi Alaba. Planul lui Florentino Perez

Revoluţia de 200 de milioane de euro de la Real Madrid! Pleacă 10 jucători pentru a le face loc lui Mbappe, Haaland şi Alaba. Planul lui Florentino Perez

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid se pregăteşte pentru o vară agitată pe piaţa transferurilor. Florentino Perez a dat "sentinţa" în cazul a nu mai puţin de 10 jucători de pe "Santiago Bernabeu" şi vrea ca aceştia să plece pentru a le face loc lui Kylian Mbappe, Erling Haaland şi David Alaba. Preşedintele de la Real Madrid vrea să obţină 200 de milioane de euro din plecările de la echipă.

Revoluţia de 200 de milioane de euro de la Real Madrid! Pleacă 10 jucători şi vin Mbappe, Haaland şi Alaba

Florentino Perez vrea să facă rost de bani pentru a reuşi trei transferuri importante pentru viitorul lui Real Madrid. Pentru asta, preşedintele de pe "Santiago Bernabeu" vrea să scape de 10 jucători şi să aducă alţii pentru schimbul de generaţii. Din plecări, Perez încearcă să obţină nu mai puţin de 200 de milioane de euro.

Zinedine Zidane a cerut schimbări la echipă, ca să dea un refresh lotului, şi Florentino Perez a ascultat dorinţa antrenorului francez. ABC notează faptul că, pentru aducerea lui Kylian Mbappe (PSG), Erling Haaland (Borussia Dortmund) şi David Alaba (Bayern Munchen), Florentino Perez e gata să renunţe la 10 jucători, printre care se numără Nacho, Marcelo, Bale, Isco, Odriozola, Vallejo, Borja Mayoral şi Mariano. Ultimii doi se vor alege dintre Lucas Vazquez, Militao sau Dani Ceballos.

De asemenea, un alt om important care ar putea pleca de la Real Madrid, dar de care Zinedine Zidane nu vrea să se despartă, e Sergio Ramos. Căpitanul de pe "Santiago Bernabeu" termină contractul cu Real Madrid în vara lui 2021 şi, momentan, n-a ajuns la nicio înţelegere cu Florentino Perez pentru prelungirea înţelegerii.

Real Madrid, planuri mari pentru vara lui 2021!

Cu banii obţinuţi din plecărilor jucătorilor enumeraţi mai sus, Real Madrid e gata de trei mutări sonore pe piaţa de mercato. Marea ţintă a Kylian Mbappe de la PSG, francezul considerat de mulţi urmaşul lui Cristiano Ronaldo şi Leo Messi. În vară, Mbappe ar mai avea un an de contract cu PSG şi francezii ar putea fi forţaţi să-l vândă mai ieftin pentru a nu-l pierde gratis.

O altă lovitură pe care o încearcă Real Madrid e aducerea lui Erling Haaland, supergolgheterul Borussiei Dortmund, care în vara lui 2021 va avea o clauză de reziliere de doar 75 de milioane de euro. David Alaba e şi el pe lista Realului, iar despre fundaşul austriac se spune că deja s-a înţeles cu formaţia de pe "Bernabeu" pentru un contract. Ultimul nume de pe lista de transferuri e Sergio Reguilon, fotbalistul cedat la Tottenham în vară, odată cu Gareth Bale. Revenirea fundaşului la Madrid ar urma să coste 45 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: real madridrevolutieflorentino perezeplecaritransferurimbappehaaland 

viewscnt
Articole similare