Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revoluţie la Barcelona! Nu mai puţin de nouă jucători sunt OUT, câţiva titulari de bază printre ei. Lista completă a jucătorilor care vor pleca

Revoluţie la Barcelona! Nu mai puţin de nouă jucători sunt OUT, câţiva titulari de bază printre ei. Lista completă a jucătorilor care vor pleca

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona a câştigat titlul în Spania, dar doar atât. În UEFA Champions League este bine cunoscută revenirea miraculoasă a celor de la Liverpool, iar sâmbătă seara, catalanii au pierdut şi singurul trofeu pe care mai puteau să îl câştige: Cupa Spaniei. Astfel, la Barcelona se pregăteşte o adevărată revoluţie.

Nu mai puţin de nouă jucători vor pleca în această perioadă de transferuri, anunţă spaniolii de la sport.es, care au publicat o listă cu jucătorii care îşi vor lua adio de la Camp Nou. Printre ei sunt şi trei titulari de bază ai clubului blaugrana. 

Cel mai mare nume care se află pe lista transferurilor, cel mai scump jucător din istoria Barcelonei. Adus pentru 145 de milioane de euro de la Liverpool la începutul lui 2018, brazilianul este cu un picior şi jumătate plecat. Un alt titular care ar putea să plece este Umtiti, francezul care ar urma să intre în umbra lui Matthijs de Ligt, dacă în cele din urmă olandezul va accepta mutarea la Barcelona. 

În fine, şi pentru Ivan Rakitic ar putea să fie ultimul sezon pe Camp Nou. Chiar dacă vicecampionul mondial nu ar vrea neapărat să plece, clubul îl poate da în cazul primeşte o ofertă atrăgătoare. 

Alte nume care nu mai au un viitor pe Camp Nou sunt Malcom, Rafinha, Vermaelen, Murillo, Cillessen şi Kevin Prince Boateng. 

263.2 milioane de euro i-au costat în total, cei nouă jucători, pe cei de la Barcelona. 

Afla mai multe despre: barcelonarakiticcoutinhoumtiti 

viewscnt
Articole similare