Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ripensia Timişoara - Petrolul 0-1. Munteanu aduce victoria echipei lui Flavius Stoican

Ripensia Timişoara - Petrolul 0-1. Munteanu aduce victoria echipei lui Flavius Stoican

Liga 2

Comentarii

Alexandru Munteanu a marcat singurul gol al victoriei obţinute de Petrolul, 1-0 pe terenul celor de la Ripensia.

 Alexandru Munteanu a marcat singurul gol al victoriei obţinute de Petrolul, 1-0 pe terenul celor de la Ripensia.

Gazdele au evoluat în 10 oameni din minutul 29. Cu un minut înainte, Munteanu marca singurul gol al meciului pentru echipa lui Flavius Stoican.

Petrolul urcă pe 8 după această victorie cu 10 puncte şi trei victorii în 5 meciuri. Ripensia e pe 12 cu doar 7 puncte. Ploieştenii joacă etapa viitoare acasă contra echipei Sportul Snagov.


Doar două victorii în primele patru runde a bifat formaţia ploieşteană, care a cedat trei puncte pe teren propriu în faţa arădenilor de la UTA. Ripensia lui Alexandru Pelici a reuşit de asemenea doar două victorii în noua stagiune, dar a suferit şi două înfrângeri. CS Mioveni şi Universitatea Cluj sunt echipele care au bătut-o pe Ripi în acest sezon, în vreme ce partida de la Călăraşi din etapa trecută s-a încheiat cu scorul de 1-1.

  • LIVE VIDEO | Ripensia Timişoara - Petrolul de la ora 19:45 la Telekom Sport 1

În stagiunea trecută, Petrolul a câştigat ambele partide contra timişorenilor, 2-0 în deplasare şi 1-0 pe teren propriu. Dar ploieştenii nu se pot lăuda cu startul perfect de sezon la care visau. E drept, problemele lor par să fie mai degrabă pe teren propriu. În primele trei meciuri disputate în deplasare în actuala ediţie a Ligii 2, petroliştii nu au pierdut niciodată, ba chiar au adus 6 puncte din deplasările de la Călăraşi şi Metaloglobus.

Ripensia a pierdut unul din cele două meciuri disputate pe propria arenă. Formaţia lui Ilie Stan s-a impus cu 2-1 pe 10 august. Cel de-al doilea joc de "acasă" a fost unul şi mai greu, dar Ripi a învins-o pe UTA cu 2-1, provocându-i singura înfrângere din acest sezon formaţiei lui Laszlo Balint.

Sâmbătă aşadar, un meci între două formaţii care se apără bine, sunt excelent organizate de cei doi tehnicieni cu experienţă de Liga 1 şi care impresionează la nivel de disciplină şi ambiţii. Telekom Sport 1 transmite partida de la ora 19:45. Pe site-ul www.telekomsport.ro veţi putea urmări rezumatul meciului.
 

Afla mai multe despre: petrolulripensia 

viewscnt
Articole similare