Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rivalitatea care nu se uită! VIDEO | Reacţia "vişinie" a lui Pancu după Rapid Viena - FCSB: "Crezi că ne-am bucurat la goluri!?"

Rivalitatea care nu se uită! VIDEO | Reacţia "vişinie" a lui Pancu după Rapid Viena - FCSB: "Crezi că ne-am bucurat la goluri!?"

Fotbal intern

Comentarii

Rapid Bucureşti se pregăteşte de debutul Ligii a III-a însă giuleştenii sunt atenţi şi la ce se întâmplă în cupele europene.

Daniel Pancu spune că CFR Cluj şi FCSB vor avea viaţă grea în retur, după ce au pierdut la diferenţă de două goluri meciurile cu Dudelange (0-2), respectiv Rapid Viena (1-3).

Atacantul nu a uitat de rivalitatea întinsă pe întreaga carieră cu echipa roş-albastră şi a comentat amuzat înfrângerea suferită de FCSB.

Reporter: "Cine crezi că se va califica în Europa League?"


Pancu: "Mi-aş fi dorit Rapidul, sincer.... Viena (n.r. râsete)"

Reporter: "Era totuşi Rapid aseară... Rapid - FCSB".
Pancu: "Crezi că ne-am bucurat la goluri? M-am bucurat foarte mult, să ştii! Chiar dacă nu e frumos să o spun"


Nu mai vrea să joace
Pancu spune că se consideră "aproape" retras, în condiţiile în care în acest an va fi director sportiv şi va mai intra pe teren doar pentru a sărbători o eventuală calificare: "Are cine să joace, las locul tinerilor!"

"Sunt mai mult director sportiv. Oamenii au încredere în mine, în calităţile mele. Nu cred că voi mai juca. Foarte puţin, doar dacă o să fie la ultimul meci, două minute, atât. Rapidul are nevoie de jucători tineri, de viitor. Oamenii au nevoie de idoli. Cred că am însemnat ceva pentru acest club. Nu e uşor să joci până la 41 de ani!", a declarat Daniel Pancu.

Afla mai multe despre: pancurapid vienafcsbmecieuropa league 

viewscnt
Articole similare