Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Robert Lewandowski vrea să plece la Real Madrid. Detaliile unui posibil transfer şocant

Robert Lewandowski vrea să plece la Real Madrid. Detaliile unui posibil transfer şocant

Real Madrid

Comentarii

Potrivit presei spaniole, Robert Lewandowski ar putea ajunge în această vară la Real Madrid.

Cotidianul AS susţine că atacantul polonez este dispus să o părăsească pe Bayern Munchen în această vară şi încă aşteaptă ca Real Madrid să îi contacteze atât pe el, cât şi pe agenţii săi.

Şi presa germană merge pe această variantă, anunţând că Bayern ar vrea să-l transfere în locul lui Lewandowski pe Cody Gakpo, promiţătorul atacant al formaţiei PSV Eindhoven. Asta în condiţiile în care Erling Haaland pare de neclintit pentru încă un sezon de la Borussia Dortmund.

Prioritatea Realului rămâne Mbappe

Presa spaniolă notează că Real Madrid îl are în continuare drept prioritate pe Kylian Mbappe.

Dacă nu va putea să-l transfere în această vară pe super starul lui PSG, Real Madrid va aştepta să-l aducă liber de contract în vara viitoare. Până atunci, ”Albii” vor lua în calcul varianta Robert Lewandowski, jucător care este văzut drept o soluţie pe termen scurt, dar care mereu a fost pe placul conducerii clubului madrilen.

Robert Lewandowski este considerat al doilea favorit în cursa pentru Balonul de Aur din acest an, la finalul unui sezon în care a doborât recordul de goluri marcate într-o singură stagiune de Gerd Muller.

În vara anului 2014, Real Madrid a încercat, fără succes, să-l transfere pe Robert Lewandowski. Pe atunci, Lewa a dinamitat defensiva blanco în ”dubla” din UEFA Champions League, pe vremea când polonezul juca pentru Borussia Dortmund, iar fanii Realului sperau la transferul său. Un transfer care s-ar putea face în această vară, complet neaşteptat.

Afla mai multe despre: robert lewandowskireal madridbayern munchen 

viewscnt
Articole similare