Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

România - Grecia, meciul debuturilor. Gustavo Poyet: ”Este important. Ambii suntem la început”. Selecţionerul elenilor, elogii la adresa lui Dan Petrescu

România - Grecia, meciul debuturilor. Gustavo Poyet: ”Este important. Ambii suntem la început”. Selecţionerul elenilor, elogii la adresa lui Dan Petrescu

Echipa națională

Comentarii

Gustavo Poyet, selecţionerul Greciei, a vorbit înaintea meciului de astăzi cu România.

România şi Grecia se vor întâlni diseară, de la ora 20:15, pe stadionul ”Ghencea”, într-o partidă amicală.

România - Grecia, meciul debuturilor. Gustavo Poyet: ”Este important. Ambii suntem la început”

Meciul reprezintă debutul ambilor selecţioneri pe banca tehnică a reprezentativelor celor două naţiuni, Edi Iordănescu, la România, respectiv Gustavo Poyet, la Grecia.

În conferinţa de presă premergătoare partidei de la Bucureşti, Gustavo Poyet a vorbit despre pregătirea pe care a făcut-o la naţionala elenă de când a fost instalat pe bancă.

”Simt că aş fi avut nevoie de mai mult timp, mai aveam nevoie de câteva zile, dar aşa stau lucrurile la nivelul internaţional. 

Sperăm să vedem un meci bun, este important pentru ambele naţionale să facă un meci bun, dar şi pentru ambii antrenori, pentru că suntem la început. 

Vreau să văd dăruire, dorinţă de a câştiga şi vreau să văd şi câteva dintre lucrurile pe care le-am antrenat, lucruri simple pe care vrem să le aplicăm în viitor”, a declarat selecţionerul Greciei.

Gustavo Poyet a vorbit şi despre Edi Iordănescu, aflat, de asemenea, la debutul pe banca echipei naţionale a României.

”Am vorbit mult, am vorbit şi despre tatăl său, de asemenea. Îi ştim trecutul, ştim lucruri despre fostul său loc de muncă. Am încercat să îl analizăm puţin, sunt sigur că şi el a procedat într-un mod similar.

Situaţiile sunt similare pentru amândoi, singura diferenţă este că ei joacă acasă. Nu ştiu dacă e mai multă presiune, pentru că e un meci amical. Însă sunt sigur că vrea să înceapă bine, ca şi mine”, a adăugat Poyet.

Selecţionerul elenilor, elogii la adresa lui Dan Petrescu

Selecţionerul uruguayan al Greciei este bun prieten cu Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului. Cei doi au împărţit vestiarul la Chelsea între 1997 şi 2000. Poyet îl consideră pe fostul său coleg cel mai mare fotbalist român din istorie.

”Am vorbit cu el ieri, voi mai discuta cu el şi în această noapte, dar nu despre meci. Suntem prieteni foarte buni, am rămas prieteni, ne vedem cât de mult putem, chiar dacă suntem departe unul de celălalt.

Vom vedea în viitor dacă ne vom duela undeva unul împotriva celuilalt. Eram secund la Leeds şi ne-am întâlnit în Cipru. El antrena şi am organizat un meci amical din nimic.

Am doar amintiri superbe cu el, ultima mea vizită în Bucureşti a fost la nunta lui. Suntem prieteni foarte buni.

(n.r. care este cel mai bun fotbalist român din istorie) Dan Petrescu”, a completat Gustavo Poyet.

Afla mai multe despre: gustavo poyetgreciadan petrescuechipa nationala 

viewscnt
Articole similare