Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

România, la acelaşi nivel cu Andorra? Shaqiri atrage atenţia: ”Echipele mici au devenit mai bune decât înainte”

România, la acelaşi nivel cu Andorra? Shaqiri atrage atenţia: ”Echipele mici au devenit mai bune decât înainte”

Echipa națională

Comentarii

Xherdan Shaqiri (31 de ani), vedeta naţionalei Elveţiei, a prefaţat duelul cu reprezentativa României, din cadrul preliminariilor pentru Euro 2024.

România şi Elveţia se vor întâlni la Lucerna în etapa a patra din preliminariile pentru Campionatul European din 2024.

În partidele disputate vineri, tricolorii au remizat în Kosovo, scor 0-0, în timp ce selecţionata din ”Ţara cantoanelor” a câştigat la limită, 2-1, cu Andorra.

România, la acelaşi nivel cu Andorra? Shaqiri atrage atenţia: ”Echipele mici au devenit mai bune decât înainte”

Xerdan Shaqiri, vedeta naţionalei Elveţiei, a vorbit înaintea partidei cu România şi a subliniat faptul că naţionala sa nu trebuie să mai subestimeze reprezentivele adverse, aşa cum s-a întâmplat în meciul trecut cu Andorra.

Prin urmare, a atras un semnal de alarmă pentru coechipierii săi să trateze cum maximă seriozitate duelul cu naţionala României.

"Cel mai mare pericol este să ne subestimăm adversarii. Echipele mici au devenit mai bune decât înainte, pentru că lucreză foarte serios şi ne analizează meciurile.

De exemplu, cei din Andorra au fost o echipă foarte diferită faţă de ultima dată când îi întâlnisem. Acum, aceste echipe mici vor să şi joace, să aibă posesie. Trebuie să rămânem puternici din punct de vedere mental", a declarat Shaqiri, conform presei elveţiene.

Totodată, jucătorul ajuns la 31 de ani a vorbit şi despre atacantul României, George Puşcaş, pe care îl ştie din perioada Inter Milano.

”Am mulţi, mulţi prieteni din toată lumea, nu doar din România, dar se află şi români pe acolo, desigur. Îmi amintesc de atacantul cu care am jucat la Inter, Puşcaş, da, un nume faimos, nu? Am jucat cu el la Inter, îl cunosc, sunt bucuros să îl revăd mâine, dacă e cu echipa.

Suntem încrezători, pe drumul cel bun spre Germania şi vrem să facem un meci bun mâine, ştim că România are o echipă bună, jucătorii vin din campionate bune, joacă în Italia, în România de asemenea, e un grup care are calitate, vor veni aici să încerce să obţină ceva. Sunt destul de sigur că trebuie să jucăm bine pentru a învinge România.

Sper că nu, dar e fotbal, dacă face un meci bun, ştiu că are calitate, acum e mai în vârstă, la Inter era foarte tânăr, îmi amintesc că se antrena în plus, are un şut puternic şi nu are nevoie de multe ocazii pentru a marca. Trebuie să fim atenţi, sper să nu înscrie mâine”, a adăugat jucătorul elveţian.

Afla mai multe despre: echipa nationalaelvetia romaniaxerdan shaqiri 

viewscnt
Articole similare