Experiențe împreună.
You are here:

România - Ungaria, scor 3-1, prima victorie în grupa C a Campionatului European de volei feminin în direct la Telekom Sport

România - Ungaria, scor 3-1, prima victorie în grupa C a Campionatului European de volei feminin în direct la Telekom Sport

Sporturi

Comentarii

Naţionala de volei feminin a României a învins, sâmbătă, la Budapesta, reprezentativa Ungariei, cu scorul de 3-1, în al doilea meci din grupa C a Campionatului European.

Într-un meci transmis în direct de Telekom Sport, Naţionala de volei feminin a României a învins, sâmbătă, la Budapesta, reprezentativa Ungariei, cu scorul de 3-1, în al doilea meci din grupa C a Campionatului European.

Scorul pe seturi a fost 25-23, 21-25, 26-24, 25-22, după 124 minute de joc.

În celălalt meci al zilei din grupa C, Estonia – Croaţia 1-3.

În primul meci din grupă, tricolorele au pierdut cu Olanda, scor 0-3.

Celelalte partide ale tricolorelor sunt programate astfel: România – Estonia (duminică, 19.00), România – Croaţia (27 august, 21.30) şi România – Azerbaidjan (29 august, 16.30).

Primele patru clasate din grupă se califică în faza optimilor de finală ale competiţiei găzduite, între 23 august – 8 septembrie, de Turcia, Polonia, Ungaria şi Slovacia.

România a jucat ultima dată la Campionatul European în 2015, iar cel mai bun rezultat al echipei tricolore datează din 1963, când a obţinut medalia de bronz.

Şi naţionala masculină a României va juca la Campionatul European, programat între 12-29 septembrie, în Franţa, Belgia, Slovenia şi Olanda. Tricolorii au fost repartizaţi în grupa A, cu Bulgaria, Grecia, Portugalia, Italia şi Franţa.

viewscnt
Articole similare