Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Românul Claudiu Micovschi, la un pas de transfer. Ar putea semna cu fosta echipă a lui Pippo Inzaghi

Românul Claudiu Micovschi, la un pas de transfer. Ar putea semna cu fosta echipă a lui Pippo Inzaghi

Stranieri

Comentarii

Presa italiană anunţă că internaţionalul român Claudiu Micovschi este dorit de Benevento.

Jucătorul formaţiei Genoa, Claudiu Micovschi este dorit de mai multe formaţii din Serie B, printre care Pescara şi Benveneto.

Pianteaserieb anunţă că Benevento, formaţia care a fost antrenată în stagiunea trecută de Filippo Inzaghi, are cele mai mari şanse să-l transfere pe fotbalistul român.

Fost internaţional U17 şi U19 al României, Micovschi a fost achiziţionat de Genoa în 2015, după ce evoluase la Luceafărul Oradea şi Chievo. Genoa l-a împrumutat ulterior la Avellino şi mai apoi la Reggina. Sursa citată scrie că Benevento vrea să-l aducă în această vară sub formă de împrumut, dar formaţia din Serie B ar putea păstra o opţiune de achiziţionare definitivă a jucătorului.

Claudiu Micovschi (22 de ani) este mijlocaş, s-a născut la Diosig şi ar putea fi coleg la Benevento cu jucători cunoscuţi precum Gianluca Lapadula, Roberto Insgine, Marco Sau, Artur Ioniţă sau Federico Barba. Benevento şi Genoa au o relaţie apropiată, iar în această vară, Alberto Peleari şi Giacomo Calo au ajuns la formaţia preluată de Fabio Caserta.

Benevento a fost foarte activă pe piaţa transferurilor. A bifat nu mai puţin de 12 achiziţii, cele mai importante fiind Giovanni Volpicelli, Dejan Vokic şi Jean-Claude Billong. Obiectivul lui Caserta în stagiunea viitoare este promovarea în Serie A.

Afla mai multe despre: claudiu micovschi 

viewscnt
Articole similare